Η νέα σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου: Οι πρωταγωνιστές,η διάρκεια και τα αποσπάσματα...

12:41 19/7/2017 - Πηγή: TVNea
Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στην Prime time θα προβάλλεται η νέα κωμική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου. Ο πρωτότυπος τίτλος είναι ¨Seperados¨ με ελληνικό τίτλο ¨Οι χωρισμένοι¨. Η σειρά πραγματεύεται τις ζωές μιας παρέας 40άρηδων και ξεκινά με την απόφαση του κεντρικού πρωταγωνιστή να τα τινάξει όλα στον αέρα και να πάει να μείνει με τέσσερις φίλους του χωρισμένους. Βέβαια το αν θα προβάλλεται δύο ή τρεις φορές θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσει το σήριαλ
γυρίσματα,αλλά και το πότε θα αρχίσει η προβολή.

Αυτή την περίοδο αναζητείται ένα δυνατό cast για τη συγκεκριμένη παραγωγή και ήδη από καιρό τα στελέχη του ANT1 με το Βασίλη Θωμόπουλο κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες και συζητήσεις για τη σειρά ώστε να είναι όλα έτοιμα για όταν ακουστεί το πρώτο ¨πάμε¨. Κατά πάσα πιθανότητα,οι ¨Χωρισμένοι¨ θα προβάλλονται στη ζώνη 11 με 12,μετά δηλαδή το τέλος του επεισοδίου των ¨Νομάδων¨.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές,πράγματι συζητά ο Κρατερός Κατσούλης αλλά δεν έχει κλείσει. Και για την ακρίβεια,δεν έχει κλείσει ακόμα κανένα πρόσωπο,κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα. Χθες όμως γράφτηκε ότι πολύ κοντά σε συμφωνία είναι το δίδυμο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης. Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και δεν έχει γίνει στους 2 ηθοποιούς η παραμικρή κρούση.

Το tvnea.com πάντως βρήκε κάποια αποσπάσματα από την ισπανική version του ¨Seperados¨ και σας τα παραθέτει. Μην σας μπερδέψει το γεγονός πως τα βιντεάκια είναι γύρω στα 20 λεπτά,αφού στον ANT1 τα επεισόδια θα είναι 45λεπτα.

Δείτε πατώντας εδώhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα