Η Ναταλία Γερμανού ρίχνει τις αιχμές της στην ΕΡΤ για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

18:17 4/2/2016 - Πηγή: TVNea
Το τελευταίο διάστημα η δημόσια τηλεόραση έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο και όχι άδικα.Είναι πολλά αυτά που περιμέναμε να γίνουν διαφορετικά για να αποκτήσει ότι της έλειπε, αλλά βλέπουμε συνεχώς την ανακύκλωση προσώπων και πραγμάτων. Αλλά και τα καλά πρόσωπα, όπως η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η ΕΡΤ έχει τον τρόπο να τα χαντακώνει. Και η Ναταλία Γερμανού πήρε προς τιμήν της τη θέση της συναδέλφου της και δεν το έκανε άκριτα.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η κυρία Παρασκευοπούλου
είναι από τις πιο αξιοπρεπείς στον τομέα της και η διοίκηση του καναλιού την είχε σε λάθος σημείο. Αυτό έφερε πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ τους. Η Ναταλία Γερμανού είπε την άποψη της και κάπου στη μέση μπήκε και ο ρόλος του Σίλα Σεραφείμ στο κρατικό εν τέλει και όχι δημόσιο κανάλι, αφού η ενόχληση της εξουσίας είναι ελάχιστη ως ανύπαρκτη.

«Η Αντριάνα είναι από τις καλύτερες παρουσιάστριες γενικά της ελληνικής τηλεόρασης, όχι μόνο της ΕΡΤ, σαν εμφάνιση, σαν εκφορά λόγου, σαν παρουσία, σαν τα πάντα όλα. Είναι εξαιρετική. Όταν είσαι κανάλι και έχεις στο δυναμικό σου την Αντριάνα Παρασκευοπούλου - δεν εξετάζω αν είσαι ΕΡΤ - και αντί να την αξιοποιήσεις όπως μπορείς και όπου καλύτερα μπορείς την βάζεις στις 6 το πρωί είναι λίγο... παράξενο, για να κάνω την αθώα. Για να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη σαμποτάζ επειδή δεν είμαι μέσα στην ΕΡΤ και δεν ξέρω τι γίνεται, θα πω ότι είναι παράξενο να μη χρησιμοποιείς την Αντριάνα που είναι τέτοιο δώρο και τέτοιο εργαλείο υπέροχο για το κανάλι -όποιο κανάλι και να την έχει- και να την βάζει στις 6 το πρωί. Είναι λίγο παράξενο, παράδοξο και άλλες λέξεις μπορώ να βρω... Προφανώς εκεί θα ξέρουνε καλύτερα, ίσως και όχι. Ας το ξανασκεφτούν γιατί δεν έχουν στο δυναμικό τους πολλές τόσο καλές παρουσιάστριες εκεί. Αλλιώς, θα την πάρουμε εμείς».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα