Η Νανά Παλαιτσάκη τα χώνει στον Nίκο Μουτσινά για την αποτυχία του. Σκληρές αλήθειες.

11:01 27/2/2014 - Πηγή: TVNea
Και τώρα χωρίς το "Νικ Ο Κλοκ"" τι θα κάνουμε;Η συγκεκριμένη εκπομπή κόπηκε. Μόνο απροσδόκητο δεν ήταν. Μόνο η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να δώσει νούμερα και μετά… η κατηφόρα στους αριθμούς. Πελατεία κρίθηκε ότι δεν υπήρξε, άρα το τέλος ήρθε πριν την ώρα του.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ…

Η Εκπομπή δεν πήγε …γιατί:

Η συνέντευξη είναι το πιο δύσκολο είδος στην τηλεόραση.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη,
η οποία «πούλησε» καθώς δεν είχε δώσει και άλλη συνέντευξη, κανένας άλλος καλεσμένος δεν είχε ενδιαφέρον. Αυτό όχι γιατί όλοι οι άνθρωποι είναι αδιάφοροι, αλλά γιατί ο Νίκος ΔΕΝ γνωρίζει αυτό το είδος δημοσιογραφίας.

Δεν γίνεται να είμαστε όλοι καλοί σε όλα. Αυτό το απολύτως αυτονόητο, ξεχνούν οι άνθρωποι «καρτούν». Οι τηλεάνθρωποι, που είναι μισοί καρτούν – μισοί άνθρωποι, υποτιμούν τα ταλέντα τους και αποθεώνουν τα μειονεκτήματά τους. Αποτέλεσμα; Να γίνονται αυτοκαταστροφικοί.

Με την θέση ότι θα γούσταρα πολύ, η τηλεόραση, ακόμη και την νύχτα να «βγάζει στον αέρα» απευθείας πρόγραμμα.. που σημαίνει ότι θέλω να πολλαπλασιάζονται εκπομπές…. ξέρω ταυτόχρονα ότι «όποιος δεν τα φέρνει πάει σπίτι του με συνοπτικές διαδικασίες».

ΤΑ ΛΑΘΗ

Καταρχάς με την πρώτη μικρή κατηφόρα των αριθμών, ο παρουσιαστής έπαθε πανικό και άρχιζε ν' αλλάζει την φόρμα της εκπομπής. Ένας πανικόβλητος παρουσιαστής που δεν πιστεύει αυτό που ξεκίνησε να κάνει θα «τσακιστεί » πολύ σύντομα.

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο Μουτσινάς, τον κρίνω ως προϊόν τηλεοπτικό σήμερα και όχι ως πρόσωπο, καθώς το ρεπορτάζ μου θέλει εδώ και χρόνια να είναι δύσκολος στην συνεργασία πολύ, είναι χαρισματικός αλλά όχι στα πάντα όλα που καταπιάνεται.

Μια εκπομπή που κόβεται ΔΕΝ ακυρώνει, το όποιο ταλέντο διαθέτει ο παρουσιαστής μην τρελαθούμε.

ΟΜΩΣ…. ο Νίκος δεν ξέρει να κάνει συνέντευξη Μην γνωρίζοντας, έμοιαζε να κάνει δημόσιες σχέσεις και αυτό δεν είχε ενδιαφέρον για κανέναν τηλεθεατή.

Υπάρχουν καλεσμένοι που εγώ τους ονομάζω «καλεσμένους της κασέτας» ΑΛΛΑ … ακόμη και από αυτούς, ακόμη και από τον πιο «συνηθισμένο ύποπτο»,
(καλεσμένο εννοώ) ο παρουσιαστής όταν το έχει.. μπορεί να βγάλει «παπάδες».

Ο Νίκος το της συνέντευξης, ΔΕΝ το έχει. Πιθανόν να το αποκτήσει στο μέλλον. Όλα τ' άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Νανά Παλαιτσάκη / apospasma
Keywords
Τυχαία Θέματα