Η μετάλλαξη! Αναγνωρίζετε τον Χολιγουντιανό γόη;

12:20 1/12/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Μπίλι, ο μποξέρ, ο πρωταγωνιστής της νέας Χολιγουντιανής παραγωγής, έχει όνειρα και ελπίδες, ώστε να επιστρέψει στο ρινγκ μετά από την προσωπική τραγωδία που έζησε. Ο ηθοποιός που τον υποδύεται έχει σίγουρα ταλέντο και δέχεται τις προκλήσεις της μετάλλαξης για τον ρόλο που του προτείνεται κάθε φορά.Ο Τζέικ Γκίλενχάαλ, είναι ο «αγνώριστος» Μπίλι, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Great Hope». Αυτή τη φορά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου του πήρε 7,5 κιλά, αποκλειστικά σε μυική μάζα, ώστε να γίνει πιο ογκώδης απ' ότι είναι κανονικά, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την προηγούμενη
ταινία του όπου έχασε 14 ολόκληρα κιλά από το αρχικό, κανονικό του βάρος. Ο υποψήφιος για Όσκαρ και νικητής βραβείου BAFTA, Τζέικ Γκίλενχάαλ, εμφανίστηκε στο ρινγκ, με αίμα στο πρόσωπο, χτυπημένος, με τατουάζ και εξαιρετικά γυμνασμένος.

«Ο Τζέικ θα κάνει τους ανθρώπους να τον βλέπουν με άλλο μάτι», λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας Αντουάν Φουκουά και συνεχίζει: «Τον είχα βάλει να γυμνάζεται δυο φορές την ημέρα στο ρινγκ και το έκανε και τις 7 μέρες της εβδομάδας. Και τις περισσότερες φορές και κατά τη διάρκεια της ημέρας, μετά την προπόνηση, τον έπαιρνα μαζί μου για εκγύμναση με τον προσωπικό μου γυμναστή. Εκπαιδεύτηκε στη Νέα Υόρκη στο Church με πραγματικούς μποξέρ. Είναι εξαιρετικός, δημιουργεί ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα, είναι ένας μαχητής γεμάτος ενέργεια στην ταινία και ένας άντρας που μάχεται για την κόρη του. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τις θυσίες που έκανε για την ταινία, εκτός από έναν πραγματικό μαχητή του ρινγκ».

thetochttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα