Η Μενεγάκη αντιγράφει τους 'Ηρωες'?

18:46 21/4/2013 - Πηγή: TVNea
Τα νούμερα της εκπομπής δείχνουν... κόπωση τις τελευταείες εβδομάδες και η Ελένη δεν εφησυχάζεται (εν όψει και του νέου συμβολαίου!Τα εύσημα στις μαμάδες θα δίνει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real life, η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να εγκαινιάσει στην εκπομπή της μια νέα
στήλη με τίτλο “Μητέρες της χρονιάς”. Μέσα από αυτές θα αναδειχθούν και θα βραβευτούν γυναίκες με παιδιά, οι οποίες διακρίνονται για το κουράγιο και την αυτοθυσία τους.
Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε από την ενότητα που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη κάθε Τετάρτη, οπού φιλοξενούνται συνήθως Έλληνες πολίτες, κυρίως γυναίκες, που έχουν μια συγκλονιστική ιστορία δύναμης και ηρωισμού να αφηγηθούν. Για την ώρα αναζητείται χορηγός, για να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια, καθώς το έπαθλο θα είναι χρηματικό.

Φυσικά,το σχόλιο περί αντιγραφής έχει δόση υπερβολής,ωστόσο καταδεικνύει την νέα-καθοδηγούμενη-μόδα της επιβραβευμένης 'φιλανθρωπίας'.Είναι μια τάση που ξεκίνησε ο ΣΚΑΙ,και απ'ότι παίρνει το...αυτάκι μου θα έχει συνέχεια και στην ΕΡΤ,τη νέα σεζόν.Το ζήτημα είναι σε ποια βάση οργανώνονται αυτού του είδους οι παραγωγές,και σε τι 'βάθος' κοινωνικό.
Η πρότερη εμπειρία έχει αποδείξει πόσο επιδερμικά,και με πασπαλισμένη 'χρυσόσκονη συγκίνησης' έχουν προβληθεί ανάλογες προσπάθειες, λειτουργώντας αποπροσανατολιστικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές...
Darwin
Keywords
Τυχαία Θέματα