Η Μελέτη και η Μπαλατσινού καλεσμένες στο "Η Γερμανού ξανα έρχεται" και "Νικ ο' κλοκ" αντίστοιχα!

13:01 7/12/2013 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα φιλοξενήσει στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού την ΕλεωνόραΜελέτη, σε ένα πρόγραμμα που το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται! Η παρουσιάστρια του STAR δέχτηκε με χαρά την πρόταση της συναδέλφου της στο παλιό της ''σπίτι'' στον ΑΝΤ1 και η συνάντησή τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και αποκαλύψεις από την πλευρά της Μελέτη!
Την ερχόμενη Τρίτη 10
Δεκεμβρίου, ο Νίκος Μουτσινάς, πιστός στο καθιερωμένο τηλεοπτικό ραντεβού του με το κοινό του "Νικ ο' κλοκ", θα υποδεχτεί ένα πρόσωπο που, από την αρχή της σεζόν, βρίσκεται στην επικαιρότητα και απασχολεί τα media.

Η εκπομπή γυρίστηκε προχθές και θα προβληθεί την Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα. Και μιας και αναφερθήκαμε στα Χριστούγεννα, να σας ενημερώσουμε ότι αυτές τις ημέρες σχεδιάζονται οι δύο εορταστικές εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού, οι οποίες θα είναι γεμάτες κέφι και τραγούδι με σπέσιαλ καλεσμένους.
Ο λόγος για την οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωινό Mou», Τζένη Μπαλατσινού. Η 43χρονη παρουσιάστρια, που φέτος συμπαρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, θα δώσει μία εξομολογητική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και θα μιλήσει για όλα χωρίς περιστροφές.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι η Τζένη Μπαλατσινού αποφεύγει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, και αυτή η εμφάνιση θα είναι η πρώτη μετά την ανάληψη των νέων τηλεοπτικών της καθηκόντων, αλλά και η μοναδική, έπειτα από την οικονομική κατάρρευση της εταιρίας του συζύγου της, ΙΜΑΚΟ.

Δες την εκπομπή την Τρίτη στις 22.30.

yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα