Η Μαρία Σαράφογλου εφ’ όλης της ύλης

09:15 26/5/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις η οικοδέσποινα της εκπομπής "Συμβαίνει Τώρα" Μαρία Σαράφογλου, προτιμά να μιλάει με τη δουλειά της αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή της είναι η οικογένειά της.
"Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το γιο μου!" δηλώνει σε συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO! και μιλάει για πρώτη φορά για τον άντρα της Αντώνη Αλαφογιώργο. "Αγαπώ πάρα πολλά πράγματα στον Αντώνη.
Όταν επιλέγεις να περάσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο, δεν αγαπάς μόνον ένα πράγμα σ΄εκείνον. Με τον Αντώνη, αισθάνομαι όμορφα συνέχεια - και στις χαρές και στις λύπες.
Η
παρουσιάστρια - δημοσιογράφος απάντησε και στο εάν την ενοχλεί η σύγκριση με την Πόπη Τσαπανίδου. "Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και προσπαθούμε να βγάλουμε σε πέρας καθημερινά την κάθε εκπομπή. Νομίζω ότι κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα."...
Η Μαρία Σαράφογλου είχε έναν καλό λόγο για τους "αντιπάλους" της στην πρωινή ζώνη. "Η Ελένη είναι πολύ όμορφη. Έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Η Φαίη και ο Γιώργος είναι πολύ ωραίο ζευγάρι. Ο Καραμέρος κι ο Χαριτάτος ταιριάζουν ως δίδυμο".

Η δημοσιογράφος δήλωσε: "Μετά τη γέννηση του γιου μου, έγινα συντηρητική. Η αγάπη και η υπερπροστασία που νιώθεις για μία ζωή η οποία είναι στα χέρια σου σε αλλάζουν. Εκτίμησα πολλά που μου είχαν δώσει οι γονείς μου, έως και το αίσθημα προστασίας που είχαν απέναντι μου και, ως έφηβη, το θεωρούσα υπερβολή", ενώ εντελώς απενοχοποιημένα είπε για τις πλαστικές επεμβάσεις:

"Δεν έχω κάνει μπότοξ και προς το παρόν δεν σκέπτομαι να κάνω. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα μου επιφυλάξει το μέλλον. Θεωρώ, όμως, πως ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, καλό είναι να το κάνουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα