Η Μαρία Μπεκατώρου βάζει φωτιές... στον ΑΝΤ1!

13:02 6/3/2013 - Πηγή: TVNea

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες kάποια από τα στελέχη του σταθμού θέλουν τη Μαρία να αναλάβει την παρουσίαση του... συγκεκριμένου show, θεωρώντας ότι το κέφι και το μπρίο της είναι ιδανικά για αυτό το project, που θέλει την παρουσιάστρια να παίζει πολύ με τους διαγωνιζόμενους stars.
...Η άλλη πλευρά όμως, θεωρεί ότι χρειάζεται κάποιο πιο… ατακαδόρικο πρόσωπο, ενώ τονίζουν ότι η Μαρία έχει παρουσιάσει εκπομπή στο MEGA,
αλλά και ότι αποχώρησε από το δικό τους "Ρυθμό FM" για να ακολουθήσει το Μάκη Πουνέντη στο "Λάμψη FM", ενώ αυτήν την περίοδο παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή στο ΑΡΤ.

Έτσι λοιπόν, εν αγνοία της, η Μαρία Μπεκατώρου έχει ανάψει… φωτιές στον ΑΝΤ1, αφού κάποιοι την θέλουν, ενώ κάποιοι άλλοι προτείνουν άλλους παρουσιαστές.

Πάντως, μιας και αναφέρθηκαμε στο συγκεκριμένο σόου, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ένα πρόσωπο που πολύ λογικά, οι Αντενικοί θέλουν να καθίσει στην κριτική επιτροπή του "Your face sounds familiar", είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, που ξέρει να "ντύνεται" και όχι να "μεταμφιέζεται" στα πρόσωπα που μιμείται, οπότε γνωρίζει πολύ καλά να κρίνει τους διαγωνιζόμενους!newspistol.com
Keywords
Τυχαία Θέματα