Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει το Πρωινό του Mega?Δεν νομίζουμε...

21:30 25/6/2014 - Πηγή: TVNea
Που βρισκόμαστε λοιπόν τώρα; Μέχρι στιγμής το Mega έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει τον δημοσιογράφο σε μια βραδινό talk show και τη Τζένη σε μια γυναίκεια εκπομπή, αλλά ως γνωστόν οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν τίποτε και τέτοιες εποχές περισσεύουν.

Αυτό που έμαθα χτες από το κανάλι είναι ότι ακούστηκε έντονα το πρόσωπο της Μαρίας
Μπεκατώρου για το πρωινό του Mega την επόμενη σεζόν. Αφού το όνομα του Νίκου Μουτσινά δεν παίζει πλέον ούτε μια στο εκατομμύριο
έπεσε στο τραπέζι αυτό της Μαρίας με πιθανότητες ελάχιστες έως μηδαμινές να πει ναι εάν της γίνει πρόταση. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να τις γίνει μια προσέγγιση μιας και προσπαθούν να μάθουν αν η Μαρία θα συνεχίσει στα Καρντάσιανς.

Στο ΑΝΤ1 οι φετινοί νικητές Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά θα κάνουν ανενόχλητοι διακοπές μια και συνεχίζουν κανονικά με ελάχιστες αλλαγές. Η μόνη τους αγωνία είναι ο ανταγωνισμός και περιμένουν και οι ίδιοι να δουν ποιος/α ή ποιοι θα βρεθούν απέναντί τους.
Όμως την ίδια αγωνία αντιμετωπίζουν και τα στελέχη του Mega που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ιδέα πώς και με ποιους θα στελεχώσουν το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού και πέφτουν απλά ιδέες στο τραπέζι των meeting καθημερινά.

newspistol.com

Υ.Γ Η Μαρία Μπεκατώρου έχει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον Ant1 και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.Έτσι θα βρίσκεται κανονικά του χρόνου και στα ¨Καρντάσιανς¨,αλλά και στο ¨Your face sounds familiar 3¨.
Keywords
Τυχαία Θέματα