Η... μαμά Νταϊάν Κόχυλα μας μαγειρεύει και αυτό το Σ/Κ!

16:30 8/2/2013 - Πηγή: TVNea
TοΣάββατο 9 Φεβρουαρίου, η Νταϊάνθα μας δείξει για μια ακόμη φορά τη θρεπτική αξία που έχουν τα όσπρια με δύοαπλά αλλά νόστιμα πιάτα: ρεβιθοκεφτέδες και φακές με σπανάκι.

H Νταϊάν είναι μπροστά στον υπολογιστή τηςκαι μας εξηγεί πως είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια εφαρμογή με πληροφορίεςγια τον γαστρονομικό κόσμο της Αθήνας. Σήμερα περιμένει στο σπίτι τον φίλο τηςΒασίλη, ο οποίος θα της δείξει την τελική εφαρμογή. Η Νταϊάν μαγειρεύεικοτόπουλο παρμεζάνα και μινεστρόνε και ως καλή οικοδέσποινα ζητάει από τονΒασίλη να δοκιμάσει
τα σημερινά της πιάτα.
ΤηνΚυριακή 10 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν είναι στονκήπο και κλαδεύει την τριανταφυλλιά της. Κόβει μερικά τριαντάφυλλα για ναδιακοσμήσει την κουζίνα της και ξεκινάει τη μαγειρική της η οποία σήμερα είναιαφιερωμένη στην Κυπριακή κουζίνα. Ετοιμάζει αφέλια κυπριακά, πατάτες αντινακτέςΚύπρου και σαλάτα αβοκάντο.
Η μαμά Νταϊάν διαβάζει μία έκθεση του γιου της με θέμα «Το αγαπημένο μουλαχανικό» που έχει πάρει άριστα γράφοντας για το καρότο και τις ευεργετικές τουιδιότητες. Η Νταϊάν εμπνέεται για τοσημερινό γεύμα. Μαγειρεύει πικάντικο πουρέ καρότου με γιαούρτι και δυόσμο, καιριζότο με σπαράγγια και λεμόνι.
Keywords
Αναζητήσεις
φακες με σπανακι νταιαν κοχυλα
Τυχαία Θέματα