Η Λίζα Δουκακάρου μιλά για την πορεία της αλλά και τη σχέση της με το Mega

10:17 25/4/2016 - Πηγή: TVNea
Η Λίζα Δουκακάρου μετρά κάτι παραπάνω από 18 χρόνια στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Σεμνή και
πάντα στον παλμό των εξελίξεων και τον γεγονότων η δημοσιογράφος βγήκε για λίγο από τα σακάκια της και εμφανίστηκε στο JENNYJenny πιο χαλαρή και συνειδητοποιημένη από ποτέ.

Μιλώντας στη Τζένη Μπαλατσινού η Λίζα Δουκακάρου παραδέχθηκε τις ενοχές της, ενώ θυμήθηκε μαζί της τις πρώτες τις ώρες στα τηλεοπτικά πλατό.

Η πρώτη της εμπειρία στο πλατό: Την πρώτη φορά που μπήκα μέσα
στο πλατό δεν είχα τρακ, είχα νεύρα. Είχε γίνει κάτι απ’ έξω με δικούς μου ανθρώπους και μου είπαν λίγο μετά πως μου το έκαναν απλά για να εκνευριστώ και να μην έχω τρακ. Και είχα γίνει τόσο έξαλλη που βγήκα και δεν καταλάβαινα τίποτα. Ωραίο κόλπο πάντως αυτό. Στην περίπτωση μου λειτούργησε μια χαρά.
Η συνεργασία και το δελτίο ειδήσεων του Mega: Είμαι 18 χρόνια στο Mega. Το Mega μου λειτούργησε καθησυχαστικά. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια. Μου άρεσε πάρα πολύ. Κατά αρχήν είχε πολύ πλουραλισμό. Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι δούλευαν στο ίδιο αντικείμενο και οι οποίοι ο ένας με τον άλλον δεν είχανε καμία απολύτως σχέση. Στο δελτίο εμένα μου αρέσει η ανατροπή. Όταν υπάρχει ανατροπή και όταν υπάρχουνε έκτακτα γεγονότα τα οποία δεν είναι δραματικά μου αρέσει γιατί εκεί κινητοποιείσαι, είσαι στο κόκκινο.
Οι ανασφάλειες και οι ενοχές που έφυγαν μετά από χρόνια: Έχω ενοχές με τα πάντα. Παλαιότερα οτιδήποτε συνέβαινε το έπαιρνα προσωπικά. Ερχόταν κάποιος και μου έλεγε “γιατί αυτό είναι εδώ και δεν είναι εκεί;” Και εγώ δεν έλεγα ποτέ “έτσι”, σπάνια έλεγα “μήπως έχει άδικο; “μήπως είναι ανόητος;”http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα