Η Λάνα Ντελ Ρει πιο ερωτευμένη απο ποτέ με τον σύντροφό της στην Ιταλία!

09:47 11/7/2014 - Πηγή: TVNea
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ο οποίος θα κάνει τη Λάνα Ντελ Ρέι να γράψει πολλά τραγούδια ακόμα!
Θυμάστε που μόλις μια εβδομάδα μετά την έμμεση ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μπάρι Τζέιμς Ο’ Νιλ η Λάνα εθεάθη να φιλιέται παθιασμένα με έναν καλλονό Ιταλό;
Ε… το ειδύλλιο συνεχίζεται ακόμα στο Πόρτοφίνο, εκεί που ζει τον έρωτά της η 28χρονη τραγουδίστρια,παρέα με τον Φραντσέσκο Καροτσίνι, Ιταλό φωτογράφο και γιο της Φράντκα Σοτζάνι, διευθύντριας της ιταλικής Vogue.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, φορώντας το vintage
bikini της, η Λάνα απολαμβάνει τον μεσογειακό ήλιο και τη θάλασσα, παραδομένη στην αγκαλιά του κούκλου συντρόφου της, ο οποίος δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του και είναι ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Full in love το ζευγάρι, με τις αγκαλιές και τα φιλιά να περισσεύουν.
Μάλιστα η νεαρή star από την καλοπέραση έχει αποκτήσει και τα… πιασιματάκια της όπως θα παρατηρήσετε.
Ο πρώην της, Μπάρι Τζέιμς Ο’ Νιλ δεν ξέρουμε τι θα πει μετά από αυτά, μιας και λίγες μέρες πριν δουν το φως της δημοσιότητας οι φώτο της Λάνα Ντελ Ρέι με τον Ιταλό φωτογράφο, εκείνος έβγαινε και δήλωνε πως με την τραγουδίστρια είναι ακόμα μαζί, και πως εκείνη άφησε να διαρρεύσει η είδηση ότι χώρισαν, ώστε να προωθήσει το νέο της album “West Coast”.

Star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα