Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζητά πίσω... τα Μάρμαρα του Παρθενώνα!

22:30 6/10/2014 - Πηγή: TVNea

Επίσημη πολιτιστική εκδήλωση δόθηκε σήμερα στον Πολυχώρο Τέχνης "Αθηναϊδα" στον Κεραμεικό με κεντρικό θέμα συζήτησης "Ακρόπολις, Μοναδικό Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Η Επιστροφή των Μαρμάρων". Στην συγκεκριμένη εκδήλωση το παρόν θα δώσει ο πρωθυπουργός της χώρας, υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης, 17 πρέσβεις από όλον τον κόσμο και πολλοί άλλοι σημαντικοί άνθρωποι.
Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι φυσικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός κ. Παντελής Καψής. Το newspost.gr, μίλησε με την κα Χρυσούλη Αγγελική, την υπεύθυνη για την εκδήλωση η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πράγματι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Θα προλογίσει τον κ. Καψή αλλά και όλους τους βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης, ενώ θα καλωσορίσει από το βήμα τους επίσημους προσκεκλημένους".
Στην ερώτησή αν η επιλογή της νεαρής παρουσιάστριας έγινε επειδή επίσημος χορηγός της εκδήλωσης -μεταξύ άλλων- είναι και ο ALPHA, το κανάλι δηλαδή στο οποίο η κα. Σπυροπούλου παρουσιάζει εκπομπή ποικίλης ύλης- η απάντηση ήταν ότι η ανάθεσή της έγινε απευθείας από την Unesco...!!! Ο λόγος; "Διότι η κυρία Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο λαμπερό που νομίζουμε ότι ταιριάζει με τη συγκεκριμένη εκδήλωση και τον σκοπό αυτής και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος. Της κάναμε την πρόταση και η ίδια απάντησε αμέσως θετικά, εκφράζοντάς μας το ενδιαφέρον και την προσμονή της".
Καταλάβατε ή μήπως θέλετε να... τα ξαναπώ;http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα