Η Κλεοπάτρα Πατλάκη σχολιάζει τις κυρίες των 8!

18:47 19/9/2014 - Πηγή: TVNea
Παρελαύνουν τα σακάκια στα δελτία ειδήσεων. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Τρεις γυναίκες με διαφορετικό στιλ η καθεμία δίνουν ραντεβού κάθε βράδυ γύρω στις 20:00, με διαφορετικό σακάκι, διαφορετικό χρώμα, διαφορετικό ύφος. Τρεις τηλεοπτικοί σταθμοί (το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ξεκινά μια ώρα νωρίτερα και στου ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη μια ώρα αργότερα) μάχονται
για την πρωτιά. Ο ΑΝΤ1 που πέρσι είδε το δελτίο του με την Μαρία Χούκλη να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση, μπήκε φέτος στη μάχη των 8 με άλλον αέρα. Το Mega που «θυσίασε» την Όλγα Τρέμη, ρίχνει στην αρένα το πουλέν που ακούει στο όνομα Μαρία Σαράφογλου και το Star με νέα γραφικά, και μια ανανεωμένη Μάρα Ζαχαρέα ποντάρει στο brand name Νίκο Χατζηνικολάου.

Το δίδυμο του Star μέχρι στιγμής κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς ωστόσο να κατακτά την πρωτιά- ακόμη. Η ζεν Μάρα Ζαχαρέα αποκτά άλλη διάσταση έχοντας δίπλα της τον δυναμικό Νίκο Χατζηνικολάου και η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής. Η ίδια, ανανεωμένη στιλιστικά (σικάτη και λιτή), έχει βελτιώσει κατά πολύ τον τρόπο που εκφωνεί ειδήσεις ενώ πλέον έχει άποψη και σχολιάζει. Ο Χατζηνικολάου, μεστός, δυναμικός, με χιούμορ ενίοτε, κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ και το ίδιο το δελτίο έχει γίνει πιο γρήγορο και πολυθεματικό. Ξέρει πλέον ο τηλεθεατής ότι θα ενημερωθεί για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, θα ακούσει το κάτι παραπάνω σε πληροφορία και άποψη ενώ θα πάρει και μια μπουκιά lifestyle χωρίς όμως να βαρυστομαχιάσει. Όλα στο δελτίο του Star μοιάζουν να αλληλοσυμπληρώνονται και τίποτα δεν φαντάζει παράταιρο.

Στον ΑΝΤ1 πάλι, η Μαρία Χούκλη με την ζεστή φωνή της, δεν εκφωνεί απλώς, σε πείθει ότι την κάθε είδηση που λέει την ξέρει καλά, την έχει ψάξει, είναι κτήμα της. Είναι αυτό που δεν κατάφερε ακόμα η Μάρα Ζαχαρέα και που η «ήρεμη δύναμη» Μαρία Χούκλη μοιάζει να το 'χε από την πρώτη στιγμή. Η Χούκλη μπορεί να σχολιάσει ακόμη και με ένα μειδίαμα, δεν χρειάζεται πάντα λέξεις, ενώ το δελτίο ξεχωρίζει φέτος για το μεγάλο άνοιγμα που κάνει στα διεθνή νέα. Οι διεθνείς ειδήσεις του, είναι προσεκτικά επιλεγμένες και ευτυχώς -εδώ κι ένα μήνα- το σπικάζ γίνεται από δημοσιογράφους με σωστά ελληνικά και όχι από τα παιδιά της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπως μάλλον συνέβαινε πριν, με αποτέλεσμα να πονάνε τα αυτιά μας με όσα ακούγαμε. Και lifestyle και πολιτισμός βρίσκουν τη θέση τους σ' ένα δελτίο με μοντέρνα ματιά που σε κάνει να ξεχνάς κάτι ατοπήματα του παρελθόντος σε προεκλογική περίοδο.

Στο Mega πάλι, που από τη νέα σεζόν το δελτίο ξαναπερνά στην πρώτη θέση χάρη στο lead in που παίρνει, η Μαρία Σαράφογλου δείχνει να έχει προοπτικές. Το ίδιο το δελτίο κάνει προσπάθειες να βγάλει από πάνω του το κακό παρελθόν της φιλομνημονιακής του στάσης, με αποτέλεσμα, μέχρι αυτή τη στιγμή, να απουσιάζουν από τα παράθυρα των σχολιαστών πρόσωπα όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης κ.ά. Υπάρχει όμως μια μεγάλη αγωνία να «μεγαλώσουν» τη Σαράφογλου με αποτέλεσμα την υπεροχή της φρεσκάδας της να την χαντακώνουν με βαρύ μακιγιάζ (ίσως η πιο έντονα βαμμένη γυναίκα στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή) κάτι που δείχνει την αγωνία όλων για τη μετά Τρέμη εποχή. Μακάρι η παρουσία μιας νέας και πολλά υποσχόμενης δημοσιογράφου στην θέση της anchorwoman να γινόταν ουσιαστικά και όχι τύποις. Τόσο για το περιεχόμενο και ύφος του δελτίου όσο και για το styling. Θα ήταν ωραίο η Σαράφογλου να ξέφευγε από τον… φερετζέ του σακακιού και να εστίαζαν όλοι στην ουσία, στο κουρασμένο της Mega εικόνας. Διάλεξαν μια όμορφη και νέα γυναίκα και ξαφνικά αυτή τους την επιλογή φαίνεται να την φοβήθηκαν, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να τη μεγαλώσουν από φόβο μήπως δεν πείσουν για τη σοβαρότητα του εγχειρήματος.

Έχει τη γοητεία και την ομορφιά της Formula1 το δελτίο ειδήσεων για τον κάθε σταθμό και σ' αυτό παίζουν όλα ρόλο. Και η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Από τη ροή, το κοντρόλ, τους ρεπόρτερ, τους στιλίστες, τους μακιγιέρ, τους κομμωτές, από τις αλλαγές στα pits μέχρι την προσπέραση στην στροφή. Γι' αυτό και όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο -ή στο…σακάκι!

tvshow.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα