Η Κλεοπάτρα Πατλάκη τα χώνει δικαιολογημένα στην «Μοντέρνα Οικογένεια». Διαβάστε τι εύστοχο έγραψε.

11:32 23/3/2014 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα για τη «Μοντέρνα Οικογένεια» που πέρασε και δεν άγγιξε το modern Family – Γράφει η Κλεοπάτρα ΠατλάκηTo Μοdern Family όταν εμφανίστηκε το 2009 στην αμερικανική τηλεόραση χαρακτηρίστηκε ως «η πιο αστεία κωμωδία της χρονιάς» από το περιοδικό Time. Ακολούθησαν βραβεία ΕΜΜΥ, Χρυσές Σφαίρες κλπ ενώ ήδη κλείνει την 5η σεζόν προβολής του.

Η «Μοντέρνα Οικογένεια» έκανε πρεμιέρα χθες στο Mega. Όχι,
δεν θα ανακηρυχθεί κωμωδία της χρονιάς, άσχετα με τα ποσοστά τηλεθέασης που μπορεί να σημειώσει. Η νέα κωμωδία του Mega «πατάει» πάνω στο αμερικανικό sitcom … κατά φαντασίαν και το μόνο που καταφέρνει είναι να είναι λίγο καλύτερη από το ανεκδιήγητο «Το σπίτι της Έμμας».

Μιλώντας στο «Βήμα», ο σκηνοθέτης της σειράς, Πιέρρος Ανδρακάκος, είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Έχουμε κρατήσει το σενάριο γιατί αγγίζει την ελληνική πραγματικότητα». Και… στην ελληνική πραγματικότητα η μητέρα κλείνει ραντεβού με τον πατέρα για να πυροβολήσει τον άτακτο γιο με το ψεύτικο όπλο που πετά μπάλες, ενώ το ελληνικό σύστημα που προτιμά να αφήνει παιδιά στα αζήτητα στα ιδρύματα, επιτρέπει σε δύο γκέι να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι. Οκ, έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.

Η σειρά, σε αντιπαραβολή με την αμερικανική, είναι απλώς δύο μη συγκρίσιμα μεγέθη. Άλλο γκάζι, άλλο μαράζι. Διασώζονται ο Αντώνης Καφετζόπουλος με την εξαιρετική Κλέλια Ρένεση (ως άλλη Σοφία Βεργκάρα) αλλά και ο μικρός Άλκης Πανταζόπουλος ως Ντιέγκο. Στο σίριαλ βλέπουμε και την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κωνσταντίνα Μεταξά, που δεν είναι κακή. Κατά τα άλλα, Κώστας Κόκλας και Ζέτα Δούκα είναι σαν να τους έριξες στο πλατό του σίριαλ «Βασιλιάδες» αλλά με άλλο σενάριο στο χέρι. Τόσο που νομίζεις ότι σε λίγο θα προβάλει στο πλάνο και η Βασιλική Ανδρίτσου.

tvshow
Keywords
Αναζητήσεις
κλεοπατρα πατλακη γαμος, κλεοπάτρα πατλάκη γαμοσ
Τυχαία Θέματα