Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και εξομολογείται για ποιο λόγο κατηγορεί τον εαυτό της

08:47 19/10/2012 - Πηγή: TVNea
Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά.
«Στενοχωρήθηκα πολύ με όλο αυτό που έγινε το καλοκαίρι και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Και πια έχω τρομάξει λίγο. Το λέω πρώτη φορά… Έχω τρομάξει και εγώ και η οικογένειά μου… Ίσως να φταίω κιόλας, αλλά δεν ήθελα να γίνει τόσο μεγάλο… Βέβαια, όταν εκτίθεσαι δημόσια, πρέπει να γνωρίζεις ότι εφόσον εκτίθεσαι και πας διακοπές, θα σε φωτογραφήσουν… Δεν κατηγορώ κανέναν συνάδελφο…» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.
Η σχέση της παρουσιάστριας του «Δέστε τους» με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά συζητήθηκε πολύ, ενώ οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές έγιναν θέμα συζήτησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να βγω δημόσια με κάποιον και να παραδεχτώ ότι είναι σχέση μου, αν δεν ήταν αληθινό. Για να το κάνω αυτό-και το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου- ήταν πάρα πολύ αληθινό…» παραδέχτηκε για τη σχέση της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ συνέχισε, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ακούστηκε τόσο πολύ η σχέση της, «Δεν με ένοιαζε… Φαντάστηκα ότι θα βγουν 2-3 φωτογραφίες και τέλος. Δεν περίμενα ότι θα έβγαιναν τόσα σενάρια καθημερινά… Και δεν κατηγορώ τους συναδέλφους, ίσως να έκανα και εγώ κάτι αντίστοιχο, αλλά με λίγο περισσότερο σεβασμό-για κάποιους το λέω αυτό, όχι για όλους. Γιατί μπορεί κάποιος να πληγώνεται, διαβάζοντάς τα».

Η ίδια φαίνεται πως νιώθει ένοχη που δεν προστάτευσε, όπως είπε, τη σχέση της. «Όταν είσαι με κάποιον που είναι από άλλο χώρο, μπορεί να τρομάξει λίγο. Σε αυτή την περίπτωση κατηγορώ λίγο τον εαυτό μου που δεν το προφύλαξα…».
Όσο για το γεγονός ότι εκείνη και ο Γιώργος Σαμαράς είχαν πάει διακοπές το καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου ήξεραν ότι θα υπήρχαν φωτογράφοι, εκείνη είπε «Δεν ήμασταν δύο άνθρωποι, ήμασταν μεγάλη παρέα…εφόσον η παρέα επέλεξε να πάμε εκεί, πήγαμε. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τα σκέφτομαι και πολύ… Λέω αφού περνάμε καλά, πάμε. Δεν σκέφτομαι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό…». Δήλωσε, δε, ότι μετάνιωσε, τελικά, για το γεγονός ότι πήγε στο συγκεκριμένο νησί.
Η Κατερίνα δεν δίστασε να παραδεχτεί ανοιχτά πλέον τη σχέση της με τον Κρητικό ποδοσφαιριστή και να μιλήσει για αυτήν για πρώτη φορά μετά το τέλος της. «Ήμουνα με αυτόν τον άνθρωπο… Για να βγω με αυτόν τον άνθρωπο σημαίνει ότι ένα διάστημα της ζωής μου ήμουνα με αυτόν τον άνθρωπο… Τον οποίο σέβομαι και πάρα πολύ…» εξομολογήθηκε.

«Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος είναι εκτός χώρου και είναι και αθλητής και σοβαρός αθλητής, μπορεί να τρομάξει από όλο αυτό. Και δεν το κατηγορώ καθόλου… Εδώ τρόμαξα εγώ…» παραδέχτηκε η Κατερίνα, συμπληρώνοντας ότι διαβάζει, ακόμα και σήμερα, που έχουν περάσει πλέον έξι μήνες, σενάρια για τη σχέση της.
Όταν, τέλος, η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιώργο Σαμαρά, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία παύση και η Ελένη συνέχισε «Άσε μην απαντήσεις, α
Keywords
Τυχαία Θέματα