Η ηθοποιός, η γυμνάστρια, ο παρουσιαστής και ο αρχιτέκτονας έβγαλαν… μαχαίρια

12:31 24/3/2011 - Πηγή: TVNea

Η μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο είναι σκληρή και όλοι προσπαθούν να «μαγειρέψουν» τις εκπομπές τους όσο γίνεται καλύτερα ώστε να κερδίσουν περισσότερες τηλεθεάσεις.

Είναι αλήθεια ότι το «Κάτι ψήνεται» ψήνει καθημερινά τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι καθόλου εύκολοι αντίπαλοι αλλά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Από το καθημερινό «Κάτι ψήνεται» λοιπόν μας προέκυψε το «Celebrity dinner» που βάζει στην κουζίνα κάποιους αναγνωρίσιμους –«celebrity» όπως θέλουν να τους ονομάζουν- για να διαγωνιστούν μεταξύ τους και όποιος κερδίσει δίνει τα χρήματα του επάθλου στο φιλανθρωπικό σκοπό που έχει επιλέξει! Την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, ο ALPHA βάζει στην κουζίνα μια ηθοποιό, μια γυμνάστρια, έναν παρουσιαστή και έναν αρχιτέκτονα. Οι οποίοι αντίστοιχα είναι η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Σόφη Πασχάλη, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Γιώργης Λαμπαθάκης.

Οι τέσσερις «celebrities» έβαλαν τις ποδιές τους, έπιασαν τις κουτάλες, τα μαχαίρια και οι κατσαρόλες πήραν φωτιά, ευελπιστώντας ότι αντίστοιχο… φούντωμα θα πάθουν και τα μηχανάκια τηλεθέασης. Ο ένας θα βαθμολογήσει τον άλλον και εκείνος που θα κερδίσει θα δώσει το έπαθλο των 5.000 ευρώ στον φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του.

Πηγή: Newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα