Η επόμενη μέρα στο Epsilon...

10:01 31/8/2016 - Πηγή: TVNea
Η μέρα αυτή θα περάσει σίγουρα στην ιστορία των εγχώριων Μέσων αφού επαναπροσδιορίζει όλα τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο. Η τελευταία μεγάλη ανατροπή έγινε χτες με το Epsilon TV, που έμεινε έξω από τον διαγωνισμό, ενώ η ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι θα πέσει "μαύρο" μέσα σε 90 μέρες σε όσα κανάλια δεν καταφέρουν να πάρουν άδεια φαντάζει μόνο ως εφιαλτικό σενάριο.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι στο Epsilon TV, που μετά τον ΑΝΤ1
και τον Alpha έχει στο δυναμικό του πλέον τα πιο εμπορικά τηλεοπτικά ονόματα (Στεφανίδου, Ευαγγελάτο, Πάνια, Γερμανού, Καραβάτου, Λαμπίρη, Καινούργιου, Ρώμα, κλπ) υπάρχει μεγάλη ψυχραιμία και η ιδιοκτησία του σταθμού ήταν άκρως καθησυχαστική προς τους παρουσιαστές που έσπευσαν να μάθουν τι είχε γίνει και αν υπήρχε σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι την ώρα που διέρρεε η πληροφορία χτες για το Epsilon, η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφιζόταν για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ σήμερα όλοι συνέχιζαν κανονικά τις προετοιμασίες και τις συσκέψεις για τις εκπομπές τους σαν να μη συνέβη τίποτα! Φυσικά κανείς δεν εύχεται να γίνουν πραγματικότητα οι ανακοινώσεις περί "μαύρου" αφού κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα μείνουν εκατοντάδες άνθρωποι χωρίς δουλειά μέσα σε μία μέρα- και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Νίκος Γεωργιάδης / entertvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα