Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης

11:35 16/7/2016 - Πηγή: TVNea
Ο αγαπημένος γκαφατζής Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα της φοβερά πετυχημένης σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφουν για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια στο «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης»!

Ένα μικρό βήμα. Ένα τεράστιο μπέρδεμα.

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων.
Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης
θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Η πορεία της παρέας της «Εποχής των παγετώνων» μέσα στην προϊστορία συνεχίζεται, με τον Μάνι το μαμούθ, τον τίγρη Ντιέγκο, τον βραδύποδα Σιντ και τις οικογένειές τους να αντιμετωπίζουν εδώ, στο πέμπτο φιλμ του δημοφιλούς φραντσάιζ ψηφιακών σκίτσων, μια επερχόμενη προς την περιοχή τους πτώση μετεωριτών, την οποία ισχυρίζεται πως μπορεί να αποτρέψει μια ατίθαση νυφίτσα με πρώιμες γνώσεις αστροφυσικής!

Το μακρύ ταξίδι των ηρώων προς το προβλεπόμενο σημείο εκτροπής της ρότας των αστεροειδών αλατοπιπερώνεται από μικροϊστορίες αλλού αδιάφορες (η σχέση του Μάνι με τον νέο γαμπρό του, οι πτερόσαυροι που θέλουν κυνηγούν τη νυφίτσα για να την εκδικηθούν) κι αλλού χαριτωμένες (ο έρωτας του Σιντ για μια αγέρωχη ομογενή του, τα συνεχιζόμενα –εδώ διαστημικά- παθήματα του τρωκτικού Σκρατ), πάντως από ελάχιστα έως καθόλου ευρηματικές, κάτι που προδίδει τη φανερή πλέον κόπωση του μύθου (2016, Ice age: Collision course).

cinemag.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα