Η επίσκεψη-έκπληξη της Beyonce σε σχολή χορού

18:01 6/5/2011 - Πηγή: TVNea
Η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε μία σχολή χορού στη Νέα Υόρκη ξετρελαίνοντας τους έφηβους που εκείνη την ώρα έκαναν πρόβα ακούγοντας την  επιτυχία της "Get me Bodied".
To τραγούδι αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά το 2007, αλλά γυρίστηκε νέο βίντεο στα πλαίσια της  εκστρατείας "Let's Go" για τον αγώνα κατά της παχυσαρκίας, που στηρίζει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michel
Obama.
Στα πλαίσια της εκστρατείας κατά της παιδικής παχυσαρκίας, η Beyonce έκανε επίσκεψη έκπληξη και σε μία σχολή χορού στη Νέα Υόρκη όπου οι μαθητές χορεύουν το "Move your Body". Χωρίς να χάσει λεπτό, η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε το tempo και χόρεψε μαζί με τους μαθητές. Η 29χρονη σταρ με αμείωτη ένταση ενθαρρύνει τα παιδιά να τρέξουν να χορέψουν, υπό τους ήχους του τραγουδιού....

"Move your body" είναι το σύνθημα της καμπάνιας για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας, με την Beyonce να πρωταγωνιστεί στο video clip.
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στο video clip, δεν σταματά λεπτό να χορεύει φορώντας πάντα τα ψηλοτάκουνά της ενώ η σχολική καφετέρια μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια αίθουσα αερόμπικ με αρκετούς μαθητές να ξεσηκώνονται, ακολουθώντας τους ρυθμούς της.Δείτε το υπέροχο video:



ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα