Η Ελεονώρα κάνει πρεμιέρα live!

15:18 3/11/2014 - Πηγή: TVNea
Ήταν επικοινωνιακός "άσος" στο μανίκι του E TV, αλλά και μια προσπάθεια η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που κάνει αύριο Τρίτη στις 23:30 πρεμιέρα, να γίνεται κανονικό... #HASHTAG, θέμα συζήτησης δηλαδή, με τους τηλεθεατές και μάλιστα ζωντανά! Έτσι κάθε εβδομάδα, μόλις ολοκληρώνεται η μετάδοση του επεισοδίου #HASHTAG με την έρευνα της παρουσιάστριας, θα ακολουθεί αμέσως μετά το #HASHTAG LIVE.
Ζωντανά στο studio η Ελεονώρα Μελέτη, θα συζητά μέσω των social media με τους τηλεθεατές για τα όσα προηγήθηκαν από την προβολή του επεισοδίου, ενώ θα έχει μαζί της και ανθρώπους που "εμπλέκονται" με το κάθε θέμα, είτε από την πλευρά της βιωματικής εμπειρίας, είτε από επιστημονική ή επαγγελματική θέση.

Η πρώτη λέξη-έρευνα της εκπομπής #HASHTAG είναι η ελευθερία. Η Ελεονώρα ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ, με αφορμή έρευνα της εφημερίδας Le Monde, που ανέδειξε την ολλανδική πρωτεύουσα ως την "πιο ελεύθερη
να ζει κάποιος σε όλη την Ευρώπη". Είναι όμως, έτσι; Η εκπομπή θίγει ανάμεσα στα άλλα, το θέμα της αποποινικοποίησης των "μαλακών" ναρκωτικών, τους γάμους ομοφυλόφιλων, αλλά και άλλα θέματα που άπτονται της λέξης "ελευθερία" ως προς την καθημερινότητα των πολιτών, με την παρουσιάστρια να κάνει ακόμα και χρήση μπροστά στην κάμερα. Αμέσως μετά το #HASHTAG που κάνει πρεμιέρα αύριο στις 23:30, θα ακολουθήσει το #HASHTAG LIVE με "συζήτηση" του θέματος, τόσο με καλεσμένους στο πλατό, όσο και με τους τηλεθεατές. Είναι κάτι που γίνεται τηλεοπτικά για πρώτη φορά, καθώς μιλάμε για μια "διπλή" εκπομπή, που σε κάθε επεισόδιο θα ακολουθεί η μία την άλλη με παρεμβάσεις καί των τηλεθεατών κι όχι -όπως γινόταν μέχρι σήμερα- η έρευνα να σχολιάζεται από πάνελ τη στιγμή που θα μεταδίδεται κομμάτι-κομμάτι του ρεπορτάζ σε βίντεο.

#HASHTAG και #HASHTAG LIVE λοιπόν, αύριο Τρίτη στις 23:30 στο E TVhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα