Η Ελένη και "χρυσά ταβάνια" του σπιτιού της

18:15 29/3/2016 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv:

Συζητήσεις έχουν προκαλέσει -πάλι- τα τελευταία δημοσιεύματα για τη δικαστική διαμάχη Λάτσιου-Μενεγάκη με αφορμή την πολυτελή βίλα των Μελισσίων και ιδιαίτερα το σημείο εκείνο που έκανε λόγο για τα "χρυσά" της ταβάνια.

Έναν χρόνο πριν χωρίσει το ζευγάρι, είχε τύχει να μπω σε αυτό το σπίτι για ένα αφιέρωμα που κάναμε τότε στο ΟΚ! στην παρουσιάστρια, η οποία φυσικά ήταν ακόμα πιο χαλαρή με τα Μέσα και βοηθούσε πολύ τον κουμπάρο της τον Πέτρο Κωστόπουλο, δίνοντάς του πολλές φορές ακόμα
και φωτογραφίες από οικογενειακές της στιγμές.

Όπως αλήθεια είναι τότε ότι η Ελένη δεν ζητούσε ποτέ κάτι από τους φίλους της εκδότες και προσπαθούσε να τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στους μεγάλους ομίλους- ΙΜΑΚΟ, Λυμπέρη και Αττικές του Φιλιππόπουλου- πάντα όμως στον Πέτρο έκανε περισσότερα χατίρια, αφού εκείνη την εποχή έκαναν στενή παρέα και τα παιδιά τους έπαιζαν μαζί.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, χρυσά ταβάνια στο σπίτι της Ελένης δεν είχα δει, ΑΝ και είχα αρκετή ώρα για να περιεργαστώ τους χώρους του ισογείου.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πραγματικά εντυπωσιακό σπίτι, με μια τεράστια κουζίνα που διέθετε δικό της καθιστικό, ενώ ο ενιαίος χώρος που στέγαζε τη βιβλιοθήκη και το γραφείο του Γιάννη Λάτσιου πρέπει να ξεπερνούσε τα 90 τετραγωνικά, όσο δηλαδή είναι ένα ευρύχωρο τριάρι διαμέρισμα.

Αυτό που μου είχε κάνει όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν τα δεκάδες κάδρα σε όλα τα μεγέθη με φωτογραφίες των τριών παιδιών της Ελένης- η Βαλέρια ήταν ακόμη μωρό.

Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο, που είναι άνεργος εδώ και έναν χρόνο σχεδόν, αρνείται επίμονα να δώσει συνεντεύξεις, τόσο στα έντυπα όσο και στην τηλεόραση, θέλοντας να κρατήσει μια αξιοπρεπή στάση, κυρίως για χάρη των παιδιών που έχουν μεγαλώσει πια και καταλαβαίνουν....http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα