η Δούκισσα απαντά στον Λίαγκα : "Όταν μιλάει ένας ερωτευμένος..."

17:01 16/12/2014 - Πηγή: TVNea
Την περασμένη εβδομάδα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που θέλουν την Δούκισσα Νομικού να ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η πρώην Σταρ Ελλάς δέχτηκε τα πειράγματα του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, το βράδυ της Δευτέρας και προσπάθησε να τους... αντιμετωπίσει!

«Τι είναι αυτά τα εξώφυλλα
που είδαμε στα περιοδικά της Τρίτης;», την ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής με τον Θέμο να συνεχίζει: «Ποιο είναι αυτό το άτομο; Τι είναι αυτή τη βόλτα που παρακολούθησε όλη η Ελλάδα στο περιοδικό “Hello"; Πρέπει να είσαι γυμνασμένη αφού είσαι με γυμναστή... Θα πάω να βρω τον Νομικού να του πω: “Τι γίνεται εδώ;”».

Εμφανώς αμήχανη, η Δούκισσα χαμογελούσε, ζητώντας να μιλήσουν για κάτι άλλο με τον Βαγγέλη Περρή να της λέει: «Αυτός δεν πρέπει να έρθει εδώ να σε ζητήσει;» και τη Δούκισσα Νομικού να απαντάει: : «Επειδή είστε και πολύ γουρλήδες... Θυμάστε... Λέω να το αποφύγουμε αυτό», αναφερόμενη στην εμφάνιση του πρώην συντρόφου της, Χρήστου Χολίδη, στην εκπομπή.
Στην εκπομπη επίσης σχολιάσαν και τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Δούκισσα την οποία χαρακτήρισε "θαμπή" με τον Θέμο να λέει στην Δούκισσα "Εσένα σε πειράζει να έχεις απο πλευρά λάμψης και την δευτερη και την τρίτη θέση;", ή ίδια απάντησε λέγοντας ,"και την τελευταία Θέμο μου, οταν μιλάει ένας ερωτευμένος αντρας μπορεί να λέει ότι θέλει" με τον Θέμο να τελειώνει λέγοντας "και λίγα είπε ο Γιώργος δηλαδή πως θα γυρίσει σπίτι..."http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα