H αλλαγή του LEAD IN φέρνει ανατροπές στα κεντρικα δελτία -Δείτε τους πίνακες που σας παρουσιάζει το TvNea

18:47 5/4/2013 - Πηγή: TVNea
Πολλά τα δελτία τύπου που έχουν σταλεί από τα γραφεία τύπου των καναλιών για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Ποια είναι όμως η πραγματική ανατροπή δεν σας το λέει κανένα. Το TvNea θα σας παρουσιάσει μια έρευνα που έκανε για τα δελτία τύπου πριν και μετά την αλλαγή του Lead In του Mega μιας κι αυτό έφερε τελικά την ανατροπή στα νούμερα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων σε MEGA-ANT1-STAR-ALPHA.

Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης σε σύνολο και νεανικά
κοινά (και με τον πραγματικό αριθμό τηλεθεατών) πριν γίνει η αλλαγή του Lead in στο Mega με τα Κλεμμένα Όνειρα και την προσθήκη του Βάλς με 12 Θεούς στον ΑΝΤ1 (που μερικοί την θεωρούν αποτυχημένη, ξεχνώντας ότι αυτά τα νούμερα δεν τα έβλεπε ακόμα και με ελληνική σειρά το κανάλι. Να σημειώσουμε ότι είναι η πιο φθηνή λύση (ακόμα κι απο τα τούρκικα) ενώ μέχρι στιγμής όσες ήμερες είναι στις 7μμ στο σύνολο των ήμερων, είναι πρώτο στο 15-44).

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε ότι η αλλαγή του Lead in του Mega είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξεύσει τον ΑΝΤ1 τόσο στο σύνολο όσο και το νεανικό κοινό, μειώνοντας μάλιστα την διάφορα στο σύνολο που πολλές φορές ξεπερνούσε τις 10 μονάδες, στις 3,8 μονάδες,ενώ μια ώρα νωρίτερα το δελτίο του Alpha ανεβάζει τα νούμερα του αισθητά...

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research
Keywords
Τυχαία Θέματα