Η Χίλτον εγκατέλειψε συνέντευξη

16:16 22/7/2011 - Πηγή: TVNea
ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΗ Πάρις Χίλτον αρέσκεται να τσαλακώνεται και να κάνει πλάκα με τον εαυτό της. Αλλά με κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την καριέρα της, έχει πρόβλημα. Σε συνέντευξη της πρωινής εκπομπής «Good Morning America» εγκατέλειψε θυμωμένη την συνέντευξη.
Το κορίτσι των πάρτι, των σκανδάλων και των παπαράτσι αποφεύγει ερωτήσεις που θα μπορούσαν να την πλήξουν. Αυτό προκύπτει από πρόσφατη συνέντευξη της 30χρονης Αμερικανίδας κληρονόμου στο δίκτυο ABC στην κατοικία της στο Λος Άντζελες. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου:
«Αισθάνεσαι πως η καριέρα σου στην τηλεόραση έχει τελειώσει?», κοίταξε λοξά προς την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, στραβοκατάπιε και εγκατέλειψε το σκηνικό.
Η συνέντευξη δεν ήταν σε ζωντανή μετάδοση και έτσι μετά από μία δεκάλεπτη σύσκεψη με την υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων επέστρεψε στην θέση της, δηλώνοντας πεπεισμένα: «Είμαι σχεδόν 15 χρόνια σε αυτή την δουλειά. Έχει σημασία για μένα να ανανεώνομαι και να αναζητώ νέα πρότζεκτ», είπε η Χίλτον. Ωστόσο η νεαρά ξανθομαλλούσα μάλλον αντιμετωπίζει πρόβλημα. Το κοινό που την γνώρισε απλά ως την πολυεκατομμυριούχα που είναι γνωστή, επειδή ακριβώς είναι διάσημη έχει στρέψει το ενδιαφέρον αλλού. Συγκεκριμένα προς την Κιμ Καρντάσιαν, που όχι μόνο κάνει τρελά λεφτά με τα reality, αλλά γνωρίζει και απήχηση στους πίνακες τηλεθέασης. Σε αντίθεση με την Πάρις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Keywords
Τυχαία Θέματα