Η Μπακοδήμου ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον γάμο

19:16 1/4/2015 - Πηγή: TVNea
H Μαρία Μπακοδήμου σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέλυσε τη σχέση της με τον γάμο, ως μυστήριο και ως χαρτι, και δήλωσε την απορία της γιατί πρέπει ντε και καλά, ο σύντροφος να είναι σύζυγος.

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον γάμο για να πω ότι είναι κάτι που δεν θα ξαναέκανα ποτέ στη ζωή μου. Όμως αυτό που πιστεύω είναι πως αν έχεις μια σημαντική σχέση στη ζωή σου, η σημαντικότητα αυτής της
σχέσης δεν ορίζεται από ένα χαρτί. Αν θυμάσαι, και όταν ήμουν έγκυος δεν είχα παντρευτεί. Τελευταία ώρα παντρεύτηκα και με την κοιλιά στο στόμα, για να γλιτώσουμε τη γραφειοκρατία που υπήρχε όταν θα ερχόταν το παιδί στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν άνηκε ποτέ στην κατηγορία των γυναικών που έχουν κόλλημα με το νυφικό... τούρτα, η ίδια κατηγορηματικά δήλωσε «Ποτέ!».

Είχε, ωστόσο, το όνειρο ενός σπιτιού με στρωμένο κυριακάτικο τραπέζι, με παιδιά και σκυλιά να τρέχουν γύρω από αυτό; «Από την εικόνα που φτιάχνεις, τα παιδιά και το σκυλί τα κρατάμε. Θέλουμε δε και τον σύντροφο, απλώς δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε ντε και καλά να είναι σύζυγος», σημείωσε χιουμοριστικά στο «TV Έθνος» και τη Νάνσυ Νικολαΐδου.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα