Η ΑΡΜΕΝΙΑ με την IVETA αναζητά τραγούδι για Eurovision 2016‏

15:16 14/10/2015 - Πηγή: TVNea
H Αρμενία αποφάσισε,όπως μας ενημερώνει το INFE GREECE (Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision)
Η 29χρονη Iveta Mukuchyan είναι η καλλιτέχνιδα που θα βρεθεί τον επόμενο Μάιο στη Στοκχόλμη,και θα προσπαθήσει για το καλύτερο για τη χώρα της.
Η Iveta γεννήθηκε στο Yerevan της Αρμενίας, και το 1992 μετακόμισε με τους γονείς της στη Γερμανία, πήγε εκεί στο σχολείο ενώ το 2009 αποφάσισε να επιστρέψει στη πατρίδα της.
Έχει σπουδάσει μουσική, διδάχτηκε Jazz και φωνητική ενώ συμμετείχε το 2010 στο Hay
Superstar song contest όπου έφθασε έως την 5η θέση καθώς και επίσης πήρε μέρος και στο The Voice που διοργανώθηκε στη χώρα που την φιλοξένησε ερμηνεύοντας το Euphoria της Loreen, ενώ τo 2012 ανακηρύχτηκε ως η πιο sexy τραγουδίστρια της Αρμενίας.
Το κρατικό κανάλι της χώρας,AMPTV «ανοίγει» το διαγωνισμό και περιμένει τις συνθέσεις απο κάθε ενδιαφερόμενο και εκτός χώρας τους έως 13 Νοεμβρίου για να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι που η Iveta θα ερμηνεύσει.
Στο [email protected] μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να αποστείλει τη δική του σύνθεση με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Σουηδία.
Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του ονομάτος της ως υποψήφιας για το 2016 που ΄προσκαλεί΄όσους ενδιαφέρονται να ερμηνεύσει το τραγούδι της.
Η Αρμενία στη Eurovision 2015 με τους Genealogy και το Face the shadow κατόρθωσε να ανέβει στην 16η θέση της τελικής κατάταξης και ευελπιστεί φέτος σε κάτι καλύτερο.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα