Η απόλυτη "κακιά" της Μεξικάνικης Σαπουνόπερας μπαίνει φυλακή στο "Orange Is The New Black"

12:31 15/6/2016 - Πηγή: TVNea
Επιστρέφει σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του Netflix η απόλυτη "κακιά" Soraya Montenegro.
Η ηθοποιός Itati Cantoral επιβεβαίωσε πως θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Soraya Montenegro για ένα promo video του 4ου κύκλου της πετυχημένης σειράς "Orange Is The New Black".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Latin Post, θα γίνει αναπαράσταση της κλασσικής σκηνής από τη θρυλική "Maria La Del Barrio", όπου παθαίνει νευρικό κλονισμό
, επιτίθεται σε ένα κορίτσι που βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα (στον ρόλο η Adriana Welter) και μαχαιρώνει έναν άλλο χαρακτήρα.

"Είναι τέλειο! Γιατί θα βάλουν τον πιο σημαντικό villain της Μεξικάνικης TV στη φυλακή!" δήλωσε η Cantoral, τονίζοντας πως ο ρόλος της θα ενσωματωθεί στο πνεύμα του Orange Is The New Black και θα παρουσιαστεί ως δολοφόνος.

Η δημοτικότητα του χαρακτήρα της Soraya έχει αυξηθεί χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι νέοι, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από την τηλεοπτική σειρά, έχουν δημιουργήσει αστείες εικόνες, με θετική επίδραση στην ηθοποιό.

"Είμαι ευγνώμων γι' αυτόν τον χαρακτήρα γιατί επιτρέπει στις νέες γενιές να με γνωρίσουν χάρη στην έκρηξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι δέχομαι πολλές επαγγελματικές προτάσεις", δήλωσε η Cantoral. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα