Η απάντηση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για τη Βίκυ Κάβουρα!

10:16 8/11/2015 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και εκείνος φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση! Πιο συγκεκριμένα χτες ακούστηκε ότι ο 29χρονος επιχειρηματίας βγαίνει με την πρώην σύντροφο του Νίκου Οικονομόπουλου, Βίκυ Κάβουρα.

Μίλησα λοιπόν μαζί του πριν από λίγο και ήταν αρκετά ενοχλημένος που το όνομά του συνεχίζει να απασχολεί για τους "λάθος" λόγους ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά
ότι τρέχει κάτι με τη Βίκυ: "Δεν έχω καν το τηλέφωνό της" μου ανέφερε χαρακτηριστικά. Αντιθέτως, η Βίκυ Κάβουρα τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις κοινές της εμφανίσεις με τον Νάσσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος στο Baron της Γλυφάδα, ιδιοκτησίας Σταθοκωστόπουλου! Αν και η Βίκυ έχει αρνηθεί επίσης ότι είναι ζευγάρι με τον Νάσσο, οι δυο τους αθλούνται σχεδόν κάθε μέρα μαζί σε μεγάλο γυμναστήριο της περιοχής, ενώ συχνά τον επισκέπτεται και στο μαγαζί που δουλεύει.

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, το βράδυ της Παρασκευής, αφού παρευρέθηκε στην -φαντασμαγορική- πρεμιέρα του Nine στο Πάνθεον, δείπνησε μαζί με τη Χριστίνα Πολίτη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο City Bistro της Στοάς Σπυρομήλιου, το εστιατόριο του Χρύσανθου Πανά που έχει γίνει πλέον η απόλυτη celebrity φωλιά!

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα