Η απάντηση του Λιάγκα στη Λιάνα Κανέλλη για τα ζευγάρια στην τηλεόραση

17:01 30/10/2013 - Πηγή: TVNea
Οι δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη για τα ζευγάρια της πρωινής ζώνης στο «Νικ Ο’ Κλοκ» δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Τετάρτης.
Μετά την προβολή των δηλώσεων της βουλευτή του ΚΚΕ, ο 44χρονος παρουσιαστής είπε: «Επιτρέψτε μου να μιλήσω πρώτος. Στο τελευταίο που είπε συμφωνώ απόλυτα. Το “γυαλί” σε ξεγυμνώνει. Σου βγάζει την καρδιά σου, τη ψυχή σου, ό,τι έχεις μέσα σου – ειδικά σε μια καθημερινή εκπομπή ζωντανή,
γιατί σε μια μαγνητοσκοπημένη με το μοντάζ μπορεί να γίνει ο καλός κακός και ο κακός καλός», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεύτερον, πρέπει να βάλουμε κάποια κριτήρια. Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα, επειδή τη σέβομαι. Μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο. Με στεναχώρησε, όμως, όταν η Λιάνα – ατυχώς νομίζω – συνέκρινε το δικό μας ζευγάρι και το ζευγάρι που κάνει απέναντι εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο και τη γυναίκα του, ότι υπήρχαν 30-40 εκεί μέσα που χειροκρότησαν. Ο κόσμος χειροκροτάει σαν αγέλη, αλλά με στεναχώρησε. Θεωρώ πως αυτό που είπε ήταν άτοπο και μάλιστα χειροκρότησαν. Αλίμονο αν νομίζουν πως έχουμε κάποια ταύτιση με τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια».
Keywords
Τυχαία Θέματα