Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού που προκαλεί!

23:00 3/12/2014 - Πηγή: TVNea
H Ναταλία παραμένει μία από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες παρουσιάστριες και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το παραδέχονται και οι συνάδελφοί της. Μετά από μία εντυπωσιακή πορεία στην πρωινή ζώνη του Alpha και μία μέτρια σεζόν στον ΑΝΤ1 επέστρεψε φέτος τα βράδια του Σαββάτου από τη συχνότητα του Epsilon TV με το "Μη χανόμαστε".

Από την τρίτη κιόλας εβδομάδα, τα νούμερα της εκπομπής παρουσίασαν εντυπωσιακή άνοδο,
ενώ η ίδια δεν περιορίζεται πλέον μόνο στην παρουσίαση αλλά ασχολείται πολύ με την προετοιμασία της και περνάει αρκετές ώρες στο μοντάζ, επιβλέποντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Κάτι που διαβάζω συνέχεια τελευταία αφορά στη σύγκριση της εκπομπής της με το θρυλικό "Αλάτι και Πιπέρι" του μπαμπά της, Φρέντυ Γερμανού, που είχε γράψει ιστορία στην κρατική τηλεόραση. Αυτή ήταν και η αφορμή της παρακάτω στιχομυθίας μας με την παρουσιάστρια να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ναταλία, αν το "Αλάτι και Πιπέρι" έβγαινε σήμερα πιστεύεις ότι θα έγραφε την ίδια ιστορία;
- Με τον Φρέντυ παρουσιαστή ναι! Και αν ζούσαν οι αληθινοί σταρ των 70's και αν δέχονταν να πάνε ομαδικά οι πέντε που έχουμε στις μέρες μας.
Δηλαδή;
-Δεν λέω ονόματα... Ο κόσμος (και οι ίδιοι) ξέρουν ποιοι είναι.
Τι είχε όμως ο Φρέντυ Γερμανός που δεν έχουν οι σημερινοί παρουσιαστές;
-Μόνο ένα κανάλι για ανταγωνισμό, τεράστιο ταλέντο και μεγάλη κ@@λα για την τηλεόραση- από τον τελευταίο τεχνικό μέχρι τον μπαμπά.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα