Η Άντζυ Σαμίου μίλησε για όλους και για όλα...

08:45 18/1/2016 - Πηγή: TVNea

Παρά την επιλογή της να μην εμφανίζεται στα ΜΜΕ και να μην δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια, η Άντζυ Σαμίου αποφάσισε να μιλήσει αποκλειστικά στον Αntenna Star στους 105,8 και διαδικτυακά: www.antenna-star.gr και στους Παρασκευά Μάζη και Ανδρέα Παπαδήμα.

Σε αυτήν την αποκαλυπτική συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που απουσιάζει από τα φώτα της showbiz,
για την επιλογή της να σταματήσει οριστικά το τραγούδι και απάντησε στο ενδεχόμενο να επέστρεφε στον χώρο, είτε μέσω του τραγουδιού, είτε μέσω του ραδιοφώνου, από τα οποία πέρασε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Επίσης τοποθετήθηκε για τον διαχωρισμό του τραγουδιού σε έντεχνο και εμπορικό, για τα talent show, για την eurovision, αλλά και για την ενασχόληση των τραγουδιστών με το θέατρο, με αφορμή τον σάλο που προέκυψε από την κόντρα ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά.

Δεν παρέλειψε φυσικά να εκφράσει την άποψή της για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, για τον Αλέξη Τσίπρα, για το σύμφωνο συμβίωσης, για τη σύγκρουσή της με πρόσωπα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας εξαιτίας της άποψης που εκφράζει ανοιχτά, για τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί τις δικές της οικονομικές δυσκολίες.

Τέλος, αποκάλυψε με τι ασχολείται τώρα και ποιά είναι τα επόμενα σχέδιά της, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για προτάσεις από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ακούστε λίγο παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα