Η Αντωνία Καλλιμούκου στο "Λόγω ΤiVis"!

18:16 14/2/2016 - Πηγή: TVNea
Το "δοκιμαστικό" έγινε την Παρασκευή και τα υψηλόβαθμα στελέχη έμειναν ικανοποιημένα. Το φλερτ της Αντωνίας Καλλιμούκου με τον Alpha είχε ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό με τις τακτικές επισκέψεις της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και συνεχίστηκε με την εμφάνισή της στο πλατό του "Λόγω
TiViς" τη στιγμή που η εκπομπή αναζητούσε το πρόσωπο που θα έπαιρνε τη θέση του Αντώνη Βλοντάκη- αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Νίκου Αναδιώτη, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε καθίσει για τρεις μέρες στη θέση του ο Γιώργος Μανίκας. Η Αντωνία έδεσε με την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου από την πρώτη στιγμή και θα τη δούμε ξανά στο πάνελ τη Δευτέρα, αλλά και, όπως όλα δείχνουν, και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Μαθαίνω μάλιστα ότι στην ίδια εκπομπή θα εμφανιστεί αύριο και ο Νίκος Αναδιώτης, γεγονός που μπορεί να σημάνει αλλαγες στο πρόσωπα της εκπομπής.

Και πριν προλάβουν να πουν κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι η Αντωνία επέστρεψε στoν Alpha επειδή διατηρεί σχέση με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, επίσημη πηγή μας διαβεβαίωσε πως η Ελένη δεν είχε καμία ανάμιξη στις επαφές της Αντωνίας με το κανάλι, το οποίο εκτιμούσε τη διακριτική της στάση και την εργατικότητά της τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες η Αντωνία θα ενταχθεί και επίσημα στο "Λόγω ΤiVis", το οποίο δεν ζει και τις καλύτερες μέρες του αφού η AGB δείχνει να φλερτάρει περισσότερο τελευταία με τις εκπομπές μαγειρικής και τα "βαριά" κοινωνικά θέματα επικαιρότητας της Τατιάνας Στεφανίδου.

entertv.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
kalimoukou sto tivis, καλλιμουκου λογο τιβισ
Τυχαία Θέματα