Η Demy με την Bουλγάρα εκπρόσωπο της Eurovision "Iσοβια μαζί"

15:15 29/6/2016 - Πηγή: TVNea
Ανανεωμένη εμφανισιακά εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Demy στα φετινά MAD Video Αwards μαζί με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας της φετινής Eurovision Poli Genova που κατάφερε κι εκείνη με τη σειρά της να «κλέψει τις εντυπώσεις» στην φετινή διοργάνωση στη Στοκχόλμη,και ερμήνευσαν μαζί σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό το «If love
was a crime»σαν ντουέτο αλλά και με μια έκπληξη για τους Έλληνες φαν τους,όπως μας ενημέρωσε το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της eurovision INFE GREECE που παραβρέθηκε εκεί μέσω του αντιπροέδρου του Μάκη Χαραλαμπόπουλου.
Η Ελληνική εκδοχή του τραγουδιού της γείτονας χώρας που κατάφερε και έκανε τη διαφορά στη φετινή Eurovision είναι γεγονός και κυκλοφορεί στη χώρα μας ως «Ισόβια μαζί».
Οι Ελληνικοί στίχοι ανήκουν στον Άρη Πετράκη και σκοπό έχει να γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.
Η νεαρή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, υιοθέτησε πλέον το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και δεν δίστασε να δείξει στη σκηνή και τη δυνατότητα που έχει στην κίνηση για το κοινό που την έδειξε να την απολαμβάνει.
Ένα άρτιο οπτικό και ηχητικό αποτέλεσμα που την «φέρνει όλο και πιο κοντά» κατά πολλούς στην υποψηφιότητα που θέτει για να ταξιδέψει τον επόμενο Μάιο στην Ουκρανία με τα χρώματα της χώρας μας εάν επαληθευθούν οι φήμες.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
demy isovia mazi
Τυχαία Θέματα