Γυρίστηκε το Χριστουγεννιάτικο show του ΑΝΤ1-Όλα τα ονόματα του σταθμού μαζί (photos)

13:48 12/12/2015 - Πηγή: TVNea
Ο ΑΝΤ1 φέτος αποφάσισε να επιστρέψει στα εντυπωσιακά show για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Γι' αυτό, λοιπόν, επιστράτευσε ως παρουσιαστές τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα , αλλά και όλη την ομάδα του «Πρωινού».

Η μαγνητοσκόπηση για «Το Πρωινό: Χριστούγεννα
μαζί!», που θα μεταδοθεί το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στις 9.00 το βράδυ, μαγνητοσκοπήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, τα γυρίσματα κράτησαν ως τις 5 το πρωί.Το «παρών» έδωσαν όλα τα μεγάλα ονόματα του σταθμού που τραγούδησαν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Γιώργος Παπαδάκης (τραγούδησε με τη Δέσποινα ένα παλιό λαϊκό τραγούδι, αλλά και μόνος του), Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη (η μόνη που τραγούδησε ξένο τραγούδι), Νικόλας Βαφειάδης, Μπάγια Αντωνοπούλου, Ιλένια Ουίλιαμς, όλη η ομάδα του «Πρωινού», αλλά και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ,δημιούργησαν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα.Η Δέσποινα Βανδή κυριολεκτικά μάγεψε τους πάντες με την παρουσία και τα τραγούδια της.Παρακάτω ακολουθούν μερικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ στα social media φωτογραφίες ''ανέβασε'' τόσο η Φαίη όσο και άλλοι συνεργάτες του «Πρωινού».
Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνουν τα γυρίσματα του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όπου θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος και καλεσμένοι θα είναι οι πρωταγωνιστές από το "Ταμάμ", το "Μπρούσκο" και της σειράς " Συμμαθητές".

Πηγή:Yupiii.gr/Κλεοπάτρα Πατλάκηhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
χριστουγεννιατικο ρεβεγιον αντ1, το χριστουγεννιατικο ρεβεγιον με την φει λιαγκα στον αντενα το βιντεο
Τυχαία Θέματα