Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά εκτός από ενδοφλέβια»!

18:45 22/2/2014 - Πηγή: TVNea
Σε μια από τις αναρτήσεις του στο Facebook αναφέρεται και στη νομιμοποίηση «μικροποσότητας»
ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Θεωρεί πως είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα; «Σε άλλες χώρες, όσο νομιμοποιείται, τόσο μικραίνει και το πρόβλημα.

Σήμερα οι άνθρωποι πεθαίνουν από τη νοθεία των ναρκωτικών, από καταδίωξη και παρατημό. Δεν πεθαίνουν από την ουσία. Η χημική, λοιπόν, ουσία των ναρκωτικών πρέπει να αντιμετωπιστεί ιατρικά, μέσα από κέντρα όπου ο τοξικομανής θα παίρνει τη δόση του και θα ελέγχεται. Αν
εκλεγώ δήμαρχος, θα το ζητήσω από τις αρμόδιες αρχές. Όταν κάποιος είναι δήμαρχος και βλέπει όλους αυτούς τους ανθρώπους στα πατώματα, τα πεζοδρόμια και τις πλατείες να τρεκλίζουν, πρέπει το αντιμετωπίσει. Το στάδιο της ηρωίνης και της εξάρτησης είναι φρικτό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση του γύρω κόσμου. Είναι προσηλωμένοι στη μανιακή ανάγκη τους. Αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί και η συγκεκριμένη χρήση επιβάλλεται να γίνεται σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Ο ίδιος έχει δοκιμάσει ναρκωτικά; «Όλα, εκτός από ενδοφλέβια, για να ξέρω τι μου γίνεται. Έχω βαρεθεί να ακούω άσχετους ανθρώπους να μιλάνε για τα ναρκωτικά, χωρίς να ξέρουν για τι ακριβώς μιλάνε. Από την άλλη, δεν συνιστώ στους άλλους να κάνουν πειράματα και σαφώς ούτε να δοκιμάσουν». Εκτός από φίλους με AIDS, ο Γρηγόρης έχει χάσει και φίλους από ναρκωτικά, κάτι που τον ταρακούνησε. «Είμαι πολύ προσεκτικός και λέω σε ανθρώπους που ξέρω πως θα χάσουν τον έλεγχο να το κόψουν ή να το ρεγουλάρουν».

peoplegreece.com
Keywords
Τυχαία Θέματα