Γρηγορία Αυγερινοπούλου: «Με τον Παπαμιχάηλ είμαστε μόνο φίλοι»

08:47 3/6/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να τραγούδησαν με πάθος το «Η αγάπη θέλει δύο» μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Ε «Όλοι οι καλοί χωράνε» κάνοντας τις φήμες περί «φρέσκου» ειδυλλίου να φουντώσουν, όμως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Γρηγορία Αυγερινοπούλου δηλώνουν -προς το παρόν- μόνο καλοί φίλοι.
Η ίδια μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να κερδίσει δημοσιότητα μέσω της φιλίας Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εκμεταλλευόμενη ίσως κάποιες γνωριμίες του που θα μπορούσαν να της φανούν χρήσιμες επαγγελματικά. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να κάνω πράγματα πάνω στο
αντικείμενο του θεάτρου . Είμαι ηθοποιός και η επιθυμία μου είναι να ασχοληθώ με τον τομέα που έχω σπουδάσει, σε καμία χρησιμοποιώντας τη φιλία μου με τον Γιάννη». Με τον Γιάννη γνωρίζονται από το 2008, μέσω κάποιων φίλων, και πριν από λίγο καιρό ήρθαν πιο κοντά κι έτσι είδαν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία. «Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, ευαίσθητος και γενικότερα πιστεύει στους νέους» λέει στην εφημερίδα η Γρηγορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα