Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας»

11:17 17/3/2016 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος στο The 2night show ήταν ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χωρίζει από την Έλενα Τσαβαλιά. Ο Μάρκος μεταξύ άλλων είπε: «Το τραγικό είναι ότι δεν σέβονται πέρα από ένα - δύο παιδιά που έχει ένα ζευγάρι, υπάρχουν γονείς, συγγενείς που στο άκουσμα της είδησης ταράζονται... Λογικό είναι ανησυχούν και παίζουν με τα συναισθήματα και την ψυχή αυτών...»
Και τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Στα προσωπικά πλέον έχω γίνει πολύ αυστηρός πλέον από τότε που έχω κάνει παιδί. Δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει μετά από χρόνια στο Διαδίκτυο και να
διαβάζει την μπούρδα του καθενός που το έκανε για να γράψει νούμερα. Ότι ο Μάρκος χώρισε ή ότι ο Μάρκος δεν είναι καλά, ή ότι ο Μάρκος βρήκε γκόμενα. Αυτό άσε να το πεις εσύ όποτε αποφασίσεις, αν συμβεί, αν δεν συμβεί; Την περίοδο που ήμουν εργένης γράψτε ό,τι θέλετε, κάντε κι εσείς το κέφι σας. Όταν υπάρχει όμως ένα παιδί, πρέπει και η Δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη σε αυτούς που γράφουν κάτι για την οικογένεια».
Στη συνέχει ο Μάρκος είπε ένα περιστατικό όπου ο γιος του, Χάρης είχε δει ένα εξώφυλλο που έγραφε για τους γονείς του ότι χωρίζουν και πως το αντιμετώπισε.
Και ο παρουσιαστής τόνισε: « Πρέπει και η δικαιοσύνη πια στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού, είμαι αμείλικτος σε αυτό. Ειδικά την περίοδο που ήμουν εργένης γράψε ό,τι θέλεις, κάντε κι εσείς το κέφι σας. Όταν υπάρχει όμως ένα παιδί, πρέπει και η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη σε αυτούς που γράφουν κάτι για την οικογένεια... εδώ πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας! Γίνεται ολόκληρη συζήτηση για τα κανάλια. Όταν μιλάμε για μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρέπει να ψάξουν από την αρχή κάθε περιοδικό, καθετί, ποιος είναι από πίσω. Δεν μπορώ να βγάζω ένα περιοδικό που είναι φάντασμα. Αυτό το πράγμα κρατάει χρόνια και θα κρατήσει χρόνια αν κάποιος δεν το σταματήσει».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα