Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη:Δύο όψεις για την Ελέονώρα Μελέτη?

13:00 6/12/2013 - Πηγή: TVNea
Και ξαφνικά όλοι έχουν άποψη για το κατά πόσο δικαιούται ο Φώτης Σεργουλόπουλος να είναι πατέρας. Η απόφαση του παρουσιαστή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και σε μια χώρα όπου τα ταμπού βασιλεύουν, και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις οι ακραίες συντηρητικές απόψεις θεωρούνται ιδιαιτέρως δημοφιλείς, η συγκεκριμένη κίνηση ήταν το πλέον συζητημένο θέμα για ημέρες.
Θεωρώντας αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Σεργουλόπουλου να γίνει γονιός
και αποφεύγοντας κάθε σχολιασμό για τα αυτονόητα και τα δικαιώματά του, αυτό που έκανε εντύπωση μεταξύ άλλων ήταν ένα εξαιρετικό κείμενο που έγραψε και δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη.
Υπερασπιζόμενη την απόφαση του Φ. Σεργουλόπουλου, η παρουσιάστρια ξεδίπλωσε μια πλευρά της που δεν φαίνεται στην τηλεόραση και ούτε στην εκπομπή της. Με πολύ καλή δομή, με ισχυρή επιχειρηματολογία και με ευαισθησία κατάφερε μέσα σε ένα κείμενο να συμπυκνώσει συναισθήματα που πολλοί συμμερίζονται αλλά ελάχιστοι εξέφρασαν. Κάτι τέτοια έρχονται να αποδείξουν πως πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν εγκλωβιστεί σε λάθος συνταγές και έχουν καταδικαστεί ως λιγότερο ικανά να διεκπεραιώσουν πιο δύσκολα project.
Με το κείμενό της η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μια πλευρά της η οποία μπορεί να υπηρετήσει ένα άλλο είδος τηλεόρασης, το οποίο δεν θα αναλώνεται σε εγχώριους μαϊντανούς, σε αψιμαχίες καλλιτεχνών της πίστας ή έριδες των εκπροσώπων της σόουμπιζ.
Με την ίδια λογική οι συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό mou» (Mega), το οποίο φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης ένα παιδί με σύνδρομο Down και τους γονείς του, απέδειξαν ότι η καλή θεματολογία είναι θέμα επιλογής και πρόθεσης.

Οπως φυσικά επιλογή συνιστά να φιλοξενηθεί «απέναντι» στο «Πρωινό» (ΑΝΤ1) το θέμα του «αυνανισμού στον γάμο». Εδώ μάλλον όμως πρόκειται για πρόθεση... tovima.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα