Γνωστό ΙΕΚ Δημοσιογραφίας εξαπατά τους σπουδαστές?

19:30 3/10/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Οκτώβριος είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας των απανταχού σπουδαστών, αφού είναι ο μήνας εγγραφών. Στην πιάτσα η αγωνία των ιδιωτικών ΙΕΚ μεσούσης της κρίσης για προσέλευση πελατών είναι έκδηλη .Έτσι τα ιδιωτικά πάσης φύσεως ΙΕΚ, μα κυρίως τα δημοσιογραφικά διαφημίζουν την πραμάτεια τους προτάσσοντας γνωστά ονόματα του δημοσιογραφικού κόσμου ως κράχτες για την προσέλευση περισσότερων σπουδαστών.
Οι υπερβολές ή η εξαπάτηση των υποψήφιων, όμως στην Ελλάδα
συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, αφού όπως μας ενημέρωσαν πασίγνωστο ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας , αποδομεί κυριολεκτικά την αλήθεια διαφημίζοντας στον κύκλο σπουδών δημοσιογράφους σε ρόλο καθηγητών, να ανήκουν σε ανύπαρκτα media!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός πρώην Διευθυντή του Αθλητικού της ΕΡΤ του Αντώνη Κατσαρού ο οποίος φαίνεται στη διαφήμιση του ΙΕΚ να εργάζεται το 2013 στην πάλαι ποτέ Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ενώ έχει φύγει εδώ και χρόνια! Στην ίδια διαφήμιση το ΙΕΚ προβάλει έτερο καθηγητή δημοσιογράφο, των ερτζιανών αυτή την φορά, να ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΑΣΠΟΡ η οποία πλέον δεν υφίσταται!
Απάτη ή εσκεμμένο λάθος, η ουσία είναι πως πρόκειται για εξαπάτηση των υποψήφιων σπουδαστών δημοσιογράφων. (enimerosi24)
Keywords
Τυχαία Θέματα