Γνωστή ηθοποιός που πάσχει από καρκίνο ξεσπά σε δάκρυα on air: «Λόγω των θεραπειών που κάνω είναι αδύνατον να γίνω μητέρα»

09:15 20/2/2016 - Πηγή: TVNea
Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού καθώς με τις σειρές που έχει συμμετάσχει αγαπήθηκε όσο λίγοι. Το καλοκαίρι είχε εξομολογηθεί μάλιστα αποκλειστικά στο People: «Ναι, έχω καρκίνο του μαστού».
Η Brenda του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», κατά κόσμον Shannen Doherty, βρέθηκε σε δημοφιλή εκπομπή της Αμερικάνικης τηλεόρασης και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της.
Η γνωστή ηθοποιός που ξεχώρισε και από την ερμηνεία της στις «Μάγισσες», έχει ξεκινήσει εδώ και 6 μήνες τις θεραπείες και αναφέρθηκε στο «The Dr Oz Show» για όσα βιώνει.
Θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όλες όσες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα τόνισε: «Είμαι 44 ετών και ήθελα παιδιά τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Αλλά δυστυχώς λόγω των θεραπειών που κάνω για τον καρκίνο, είναι αδύνατον να γίνω μητέρα», ανέφερε ξεσπώντας σε δάκρυα on camera.
Μάλιστα φρόντισε να συμπληρώσει για τη δύσκολη αποστολή της: «Είναι μόνο στήθος. Προτιμώ να το χάσω και να παραμείνω ζωντανή, παρά να ρισκάρω τη ζωή μου. Το πιο δύσκολο σημείο ήταν πως συνεχίζεις να ανησυχείς για τους ανθρώπους που αγαπάς, φροντίζοντας να είναι καλά».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα