Γνωρίστε τον Μισέλ Τελό (''Ai se eu te pego'')

16:24 4/6/2012 - Πηγή: TVNea
«Ai se eu te pego» ή αλλιώς «Αμα σε πετύχω» σε ελεύθερη μετάφραση. Ερμηνευτής του κομματιού που χορεύτηκε όσο κανένα άλλο μέσα στη χρονιά, είναι ο Μισέλ Τελό, ο 31χρονος τραγουδιστής από...
τη Βραζιλία.

Χάρη στο πιασάρικο χορευτικό του και τη διαφήμιση από τους αστέρες του ποδοσφαίρου, ο Τελό θεωρείται ο δημοφιλέστερος εκπρόσωπος της χώρας τού καφέ, ξεπερνώντας γνωστούς συμπατριώτες του όπως η Ζιζέλ και ο Ροναλντίνιο!

Οταν πριν από λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον συμπαίκτη του Μαρσέλο
στη Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε το διάσημο πλέον χορευτικό για να πανηγυρίσει, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς προέκυψε αυτός ο χορός, τον οποίο σύντομα είδαμε παντού. Οι περισσότεροι Λατινοαμερικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη μετέδωσαν την τρέλα του «Ai se eu te pego» σχεδόν σε όλα τα γήπεδα και ο συγκεκριμένος χορός έγινε σημείο αναφοράς.

Στα τριάντα ένα χρόνια του, ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Μισέλ Τελό απολαμβάνει τη λατρεία του κόσμου και κυρίως των γυναικών, οι οποίες λικνίζονται υπό τους ήχους της μουσικής του. Το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε το 2008 και έμελλε να γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία τέσσερα χρόνια αργότερα.

Ο ξανθομάλλης Μισέλ Τελό υπήρξε μέλος αρκετών συγκροτημάτων της Βραζιλίας, μέχρις ότου αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα το 2008. Και ασφαλώς δικαιώθηκε για την επιλογή του. Χάρη στο «Ai se eu te pego» έχει κάνει περισσότερες από 250 εμφανίσεις παγκοσμίως, ενώ πριν από λίγα χρόνια η φήμη του περιοριζόταν εντός της πατρίδας του. Το χιτ του φετινού καλοκαιριού έχει ανέβει στην κορυφή των τσαρτ στην Ελλάδα αλλά και σε ακόμη πολλές χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, ενώ στη Γερμανία έσπασε το ρεκόρ σε digital πωλήσεις με 600.000 αντίτυπα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τελό δήλωσε πως δενΔιαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
μισελ τελο
Τυχαία Θέματα