"Γκαζώνει" η "Μουρμούρα" - σαρώνει το "Παρτάλι" | στο 4% ο Ant1!

17:31 1/4/2014 - Πηγή: TVNea
Η... σφαγή της σφαγής στη χθεσινή μάχη της prime time, με το Mega να κερδίζει άνετα την πρώτη θέση, τον Alpha να πλησιάζει επικίνδυνα και τον Ant1 να καταβαραθρώνεται σε μονοψήφιες επιδόσεις.

Με μέσο όρο 42,5% το Μεγάλο Κανάλι βρέθηκε χθες στην πρώτη θέση (slot 21:00-23:30), με τα "Κλεμμένα Όνειρα" να τερματίζουν ισόπαλα με τη "Μουρμούρα" της Κάντζας στο 34,1%,
ενώ το δυνατό push δόθηκε από το "Κάτω Παρτάλι" με το σαρωτικό 51%! Την ίδια ώρα, τα νεανικά κοινά του σταθμού κυμάνθηκαν στο 42%, με την κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου να ξεπερνάει το 55%!

Με επικίνδυνες και... άγριες διαθέσεις πέρασε στην αντεπίθεση ο Alpha, με το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" να κοντράρει στα ίσα την καθημερινή σειρά του Mega, ισοφαρίζοντάς την στο 34,1%. Ωστόσο, τα δυναμικά της κοινά ξεπέρασαν κατά πολύ αυτά του Μεγάλου Καναλιού στη ζώνη 21:00-22:00, αφού άγγιξε το 40%! Ενθαρρυντικά υψηλά ήταν και τα ποσοστά της "Ελληνοφρένειας", αφού σημείωσε 19% στο σύνολο και 22,5% στα νεανικά κοινά.

Στην... αντίπερα όχθη βρέθηκε ο Ant1, με το νέο τουρκικό του στοίχημα, το οποίο ακούει στον τίτλο "Iffet: Η χαμένη αθωότητα" δε συγκινεί καθόλου το τηλεοπτικό κοινό. Το 7% είναι απελπιστικά χαμηλό ποσοστό για τη διαφήμιση που προηγήθηκε, ενώ δεν έλειψε και το τέταρτο κατά το οποίο ο Ant1 βρέθηκε πολύ κοντά στο 4%! Τέλος, η επανάληψη του "Πλάκα κάνεις: Hotel Edition" δεν απέφερε τίποτε περισσότερο από 6%.
Keywords
Τυχαία Θέματα