Γιώργος Τσαλίκης: ''Θα ήθελα και ένα 4ο παιδί''!

13:06 22/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε στην Νάξο, προκειμένου να είναι καλεσμένος στην πολύ καλή φίλη του, Ελένη Μενεγάκη και στην χθεσινή εκπομπή της, ''Καφές με την Ελένη''. 
Ως γνωστόν διασκέδασε την παρέα με τις ατάκες του, με τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις που δέχτηκε, το αστείρευτο χιούμορ του, και τα τραγούδια του. Όταν η συζήτηση έφθασε στα 3 του παιδιά, αλλά και στα κατοικίδια του που πλέον είναι μόνο ένα, ο σκύλος
τους ο Τζο-Τζο, (ίσως θυμάστε την χελώνα που είχαν και προβλημάτιζε την οικογένεια Τσαλίκη με τις ακαθαρσίες της - τώρα πια δεν είναι μαζί τους, την άφησαν να φύγει) ο οποίος είναι νευρικός ενίοτε λόγω ένος προβλήματος ανατομικού που έχει ! 'Όσον αφορά τα παιδιά του, ο τραγουδιστής δήλωσε πανευτυχής που τα έχει, έδωσε χαιρετίσματα στον μεγαλύτερο γιο του, τον Βασίλη που τελείωσε την Γ' Δημοτικού και θα τον έβλεπε απ την τηλεόραση, και στην συνέχεια αναφέρθηκε στους 2 μικρότερους, τον Χάρη (6 ετών)  και τον ψευδό λόγω μικρής ηλικίας, Άγγελο (3 μόλις ετων)! Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσαλίκης είπε ''Πιστεύω ότι τα παιδιά μας μαθαίνουμε και τα αγαπάμε, αλλά και το καθένα έχει τα δικά του στοιχεία που μας κάνουν να τα ερωτευόμαστε''. Και συνέχισε λέγοντας ''Ναι, αν είμαστε καλά εγώ και η Δώρα (η σύζυγος του), φυσικά και θέλουμε και 4ο παιδι, γιατί οχι; Αλλά όχι ακόμα!'' Και την στιγμή εκείνη προσφέρθηκε το 4ο παιδί του τραγουδιστή, να είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης που ήταν κι αυτός καλεσμένος στην εκπομπή. Ο ηθοποιός επειδή ακόμα αισθάνεται μικρός, και δεν θέλει να κάνει οικογένεια, αστειευόμενος ζήτησε να ''υιοθετηθεί'' απ την οικογένεια Τσαλίκη και το κλίμα της συζήτησης έγινε ακόμα πιο χαρούμενο. Προς το παρόν, ο Γιώργος Τσαλίκης και οι fans του έχουν την ικανότητα να απολαμβάνουν το νεο του κομμάτι που παίζεται στα ραδιόφωνα με τίτλο ''Αν ήσουν αγάπη'' κ ειναι μια πανέμορφη μπαλάντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα