Γιώργος Τσαλίκης: Εντοπίστηκε ο άγνωστος που τρομοκράτησε την οικογένειά του

09:30 8/12/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε καταγγείλει πριν από λίγο καιρό πως ένας άγνωστος είχε στείλει στο μαγαζί που εμφανίζεται, ένα δέμα το οποίο υποτίθεται πως ήταν από τον αδερφό του. Μάλιστα, ο άγνωστος είχε επικοινωνήσει με τον γνωστό τραγουδιστή και τον έβρισε με πολύ χυδαία λόγια. Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε το θέμα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία εντόπισε τον άγνωστο άντρα.
Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο facebook, έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ότι η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστω στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος για τη διελευκανση της υπόθεσης με τον εντοπισμό του ανθρώπου που ταλαιπώρησε την οικογενεια μου και εμενα τις τελευταίες ημέρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστω ειδικότερα στον υποδιευθυντή κο.Χαλκια Αθανάσιο , στον κ.Καμαρη Αθανάσιο και ολους τους κυρίους απο τη Διωξη Ηλ.Εγκληματος Θεσσαλονίκης που ηταν δίπλα μου απο την αρχή και πάνω απ ολα στον άνθρωπο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο οχι μονο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλα ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας το στρατηγό κ.Μανο Σφακιανακη για την άμεση κινητοποίηση του , την αμέριστη στήριξη και τη βοήθεια του για την άμεση επίλυση του προβλήματος που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ αλλα και για τη γενικότερη βοήθεια του σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .

Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης γιατι ειναι κατι που θελουμε να το αφήσουμε πίσω μας μιας και περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές και η ουσία βρίσκεται αλλού…

Καταλήγοντας σα συμπέρασμα απο ολη αυτη την ιστορια βγάζω πρώτα απ ολα οτι η Ελληνική Αστυνομια ειναι δραστική και αποτελεσματική ακόμα και μεσα σε ένα νομοθετικό πλαίσιο που την περιορίζει παρα- παρα πολύ στο έργο της και δεύτερον οτι ,σε οτι και να μας συμβαίνει ακόμα κι όταν εχουμε αδικηθεί ή πονέσει , δε πρεπει να αφήνουμε το θυμό να κυριεύσει την κρίση και τις αντιδράσεις μας...

Πάντα υπάρχει χώρος για αγαπη, κατανόηση και συγχώρεση κι ετσι τα πράγματα να ειναι πιο ομαλά στη ψυχή μας πρώτα απ ολα και μετα στην ίδια τη ζωή μας ..

Προχωράμε μπροστα και ΔΥΝΑΤΑ με πίστη και περισσότερη γνώση ..
Ένα ακόμα μαθημα ..
Πάει κι αυτο ..
Καληνύχτα»




zappithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα