Γιώργος Λιάγκας :« ... η Φαίη είναι η μεγαλύτερη φασίστρια !»

17:00 25/11/2013 - Πηγή: TVNea
Ένταση προκλήθηκε στο «Πρωινό» με αφορμή τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή και την αποχώρηση της Δέσποινα Βανδή από το σχήμα!Με αφορμή την απάντηση του Νότη Σφακιανάκη στην 44χρονη τραγουδίστρια, η Φαίη Σκορδά είπε: «Κατ' αρχάς, ο Σφακιανάκης δεν αναφέρθηκε ποτέ στις αρχικές του δηλώσεις που ξεκίνησαν όλο αυτό το θέμα. Δεν ανέφερε καθόλου πολιτικά, δεν πήρε καμία πολιτική θέση»
με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Κάνεις λάθος! Είπε ότι είναι βολεμένος και ότι έχει δικαίωμα να μιλάει [...] Μπορεί να διαφωνούμε μαζί του, αλλά δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε το δικαίωμα κάποιου να λέει τη γνώμη του. Καλά έκανε η Βανδή που αποχώρησε, αλλά καλά έκανε και ο Σφακιανάκης που λέει ό,τι γουστάρει. Στο κάτω κάτω, δημοκρατία έχουμε. Ούτε παιδόφιλος πιάστηκε ότι είναι, ούτε έκλεψε. Βγήκε και είπε “Ψηφίστε Χρυσή Αυγή”. Κι εγώ διαφωνώ μαζί του, αλλά γιατί να τον κατηγορήσουμε; Είναι η άποψή του».
Ωστόσο, όταν η Σάσα Σταμάτη τόνισε ότι μετά από όσα έχουν γίνει δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να εκφράζεται έτσι δημόσια, ο Γιώργος Λιάγκας την απάντησε: «Άρα Σάσα, στη δημοκρατία που εσύ επαγγέλεσαι, το 10% που δημοσκοπικά ψηφίζει Χρυσή Αυγή – εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτό, να το ξεκαθαρίσω – πρέπει να συλληφθεί! Τι λέτε τώρα; Δικαίωμα είναι του καθενός. Γιατί ένας καλλιτέχνης να βγαίνει και να λέει “Ψηφίστε ΚΚΕ” και όχι “Ψηφίστε Χρυσή Αυγή”;».Αντίθετη γνώμη όμως είχε η Φαίη, που κάποια στιγμή έγινε έξαλλη και είπε στον Γιώργο: «Στην εκπομπή που κάνω εγώ δεν δέχομαι να ξανάρθει ο Σφακιανάκης και να παίξουμε δηλώσεις του». ενώ συνέχισε λέγοντας «αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι εκπομπές» Τότε , ο Γιώργος είπε: «Θα δώσει σε εμένα συνέντευξη... Και τότε θα πουν η Φαίη είναι η μεγαλύτερη φασίστρια»!
Keywords
Τυχαία Θέματα