Γιώργος Λέντζας : Πρόκειται για ένα συλλογικό πρότζεκτ.

15:50 1/4/2017 - Πηγή: TVNea
Ο Γιώργος Λέντζας μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαυρίδη και για την εκπομπή «Στον δρόμο».
Πώς προέκυψε η ιδέα της εκπομπής «Στον δρόμο»;
Προς τιμήν του Γιώργου, όταν τελείωσε το «World party», παρόλο που είχε άλλες προτάσεις, δεδομένου ότι ο Σάκης θα συνέχιζε μόνος του στην Αθήνα, θέλησε να κάνει ένα πρότζεκτ στο οποίο μας ενέταξε όλους. Πρακτικά, είχε ο Γιώργος κάποιες ιδέες, εγώ είχα την ιδέα του δρόμου, τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε και προέκυψε ο Δρόμος. Πρόκειται,
δηλαδή, για ένα συλλογικό πρότζεκτ.
Πώς περνάτε στα γυρίσματα;
Είναι τέλεια, σχολική πενθήμερη! Να ξέρεις, ότι αυτό που βλέπετε είναι ο καταπιεσμένος εαυτός μας. Τα καλύτερα δεν μπορούμε να τα παίξουμε, γιατί η τηλεόραση σαν μέσο δεν σηκώνει τον απόλυτο ρεαλισμό. Στην τηλεόραση δεν βλέπουμε συχνά σκύλους να κάνουν εκπομπή.
Πώς μπήκε στο πρότζεκτ η Μάλι;
Ένας από τους λόγους που σταματήσαμε το «World party» ήταν ότι ο Γιώργος ήθελε να περνάει χρόνο με τη Μάλι, οπότε η συμμετοχή της ήταν φυσικό επακόλουθο. Από την άλλη, είναι η πρώτη φορά που μπορεί κάποιος να δείξει το κομμάτι της φιλοζωίας με ένα τρόπο που δεν είναι χρησιμοθηρικός. Η Μόλι περνάει καλύτερο από όλους στο γύρισμα, γιατί έχει δέκα ζευγάρια χέρια που τη χαϊδεύουν, φαγητά και είναι με τον Γιώργο επί 24 ώρες.
Πηγή: mytvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα