Γιώργος Κοψιδάς: «Δεν μου έγινε καμία κρούση για το Survivor»

13:15 29/12/2022 - Πηγή: TVNea


Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του επερχόμενου Survivor All Star.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παρουσίασε, μεταξύ άλλων, και μία δράση προσωπικής εξέλιξης και αυτογνωσίας με άλογα. Όπως σημείωσε η ψυχίατρος Νίκη Μαρκογιάννη, τα τελευταία 40 χρόνια η μέθοδος θεραπείας με τα
άλογα, είναι μία κανονική μέθοδος ψυχοθεραπείας.
Ο ηθοποιός ανέφερε πως ένιωσε ότι το άλογο έχει άμεση επικοινωνία με το υποσυνείδητό του: «Το στροβίλισμα των δερβίσηδων με τις φούστες είναι διαλογισμός. Στροβιλιζόμουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και ήταν σαν να είμαι έκτος από αυτό που συμβαίνει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε λόγο για το Survivor All Star και αποκάλυψε πως δεν του έγινε καμία κρούση για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.
Επιπλέον ο ηθοποιός σχολίασε και τις μεταφυσικές του ανησυχίες: «Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Μπορεί δίπλα μου να υπάρχουν σε άλλη διάσταση οντότητες. Το ραδιόφωνο είναι ένα θαύμα, πατάς το κουμπί και ακούς έναν σταθμό. Είναι ένα κύμα ενέργειας».Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα