Γίνεται Grey's Anatomy χωρίς Meredith;

10:00 8/6/2016 - Πηγή: TVNea
Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Ellen Pompeo (Meredith Grey) στον 13οκύκλο της σειράς Grey’s Anatomy, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ellen ήταν μία από τις ηθοποιούς που το συμβόλαιό τους έληγε στο τέλος του 12ου κύκλου και είναι η πρώτη από το αρχικό καστ της σειράς που ανανέωσε επίσημα για την επερχόμενη σεζόν.
Λίγο καιρό πριν, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως με τη δημιουργό, Shonda Rhimes, έχουν κάνει μια συμφωνία για το πότε θα τελειώσει η σειρά: «Η Shonda και εγώ το συζητάμε. Νιώθουμε πως είμαστε
μαζί σε όλο αυτό και νομίζω πως δε θέλουμε να κάνουμε τη σειρά χωρίς η μία να έχει την άλλη. Πιστεύω πως όταν μία από τις δυο μας είναι έτοιμη, όταν νιώσουμε πως ήρθε η ώρα να δώσουμε τέλος, θα το κάνουμε. Όταν εκείνη νιώσει πως είναι η ώρα να κλείσει ο κύκλος της σειράς, θα είμαι κι εγώ χαρούμενη και αν νιώσω εγώ έτσι, πιθανώς κι εκείνη δε θα έχει πρόβλημα. Έτσι, έχουμε μια καλή σχέση και είναι μια απόφαση στην οποία ελπίζω πως θα καταλήξουμε μαζί».
Η Pompeo είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της τηλεόρασης, κερδίζοντας πάνω από $300,000 σε κάθε επεισόδιο.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα