Γιάννης Ζουγανέλης: "H κόρη μου είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια"

13:31 4/4/2011 - Πηγή: TVNea

Από την αντροπαρέα του Αχ Μαρία οι περισσότεροι παντρεύτηκαν και χώρισαν. Εσείς όχι. Πώς αντιμετωπίσατε τους πειρασμούς της ζωής; Υπάρχουν προκλήσεις. Σαφώς έχω επηρεαστεί από αυτές και έχω εκπέσει. Τιμώ όμως την οικογένειά μου πάρα πολύ. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου είναι η κόρη μου, την οποία μου έχει χαρίσει η Ισιδώρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου έξω από αυτή τη διαδικασία. Βέβαια, είμαι παντρεμένος από το ’81. Περάσαμε κρίσεις αλλά με πολιτισμό, αποδοχή της διαφορετικότητας, σεβασμό στην προσωπικότητα και πίστη στη ζωή και τη συνύπαρξη. Καταφέραμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες.

Πώς
σας ανακοίνωσε η Ελεωνόρα ότι αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια; Δεν χρειάστηκε να μου το πει γιατί η Ελεωνόρα τραγουδάει από 2 ετών. Εξαίσια φωνή. Συγνώμη, αλλά τη θεωρώ τη μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Τη θαυμάζω, την αποδέχομαι, έκανα ό,τι είναι δυνατόν για να καταλάβει ότι στη ζωή πρέπει να είναι ελεύθερη και να κοπεί από τον ομφάλιο λώρο. Να αποκτήσει προσωπικότητα. Είναι ακέραιο παιδί, γι’ αυτό και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο. Έχει κλείσει τα 27, αλλά για μένα θα είναι πάντα το μωρό μου.

Αλήθεια, κλαίτε ποτέ; Κλαίω. Κυρίως συγκινούμαι. Βλέπω πράγματα που έχουν χαθεί και λυπάμαι. Συγκινούμαι για ανθρώπους που βλέπω ότι έχουν προσφέρει και παραγκωνίζονται. Για τους δικούς μου που φεύγουν. Θυμάμαι, όταν έχασα τον πατέρα μου, δεν έκλαψα. Αναρωτήθηκα: «Είναι δυνατόν να μην κλαίω;». Εκεί το αντιμετώπισα διαφορετικά. Ήρθε ένας φίλος μου εκεί μπροστά στη σορό να με συλλυπηθεί και εγώ του είπα «Και στα δικά σου». Δεν ήταν η άρνησή μου να δεχτώ την απώλεια, γιατί ο πατέρας μου ήταν άρρωστος με εγκεφαλικό, δυο μήνες στην εντατική. Απλώς εμένα δεν με ενδιαφέρει η σορός. Ούτε η δική μου. Εμένα με νοιάζει η ψυχή. Αυτή κρατάω.

Πηγή: Down Town
Keywords
Τυχαία Θέματα